Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hvordan få ekstra inntekter fra en nettbasert bedrift

Hvordan få ekstra inntekter fra en nettbasert bedrift

ADVERTORIAL

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

Dersom du er på utkikk etter litt ekstra inntekter ved siden av fast arbeid eller studier, finnes det i dag mange muligheter. Takket være nettbaserte løsninger trenger du ikke lenger å starte opp en fysisk bedrift for å selge produkter eller tjenester. I dag kan alt gjøres via nett, og settes opp både raskt og enkelt. Dersom du har en idé til en bedrift du ønsker å starte opp, kan følgende tips forhåpentligvis hjelpe deg til å realisere drømmen.

Lag en nettside og -butikk

Dersom du ønsker å lansere din egen bedrift, er et godt sted å starte med en nettside. Uansett om du har planer om å selge fysiske produkt, elektroniske tjenester eller noe helt annet, er det en god idé å ha en nettbutikk. Å sette opp dette kan gjerne høres utfordrende, men det er det virkelig ikke. I dag finnes det mange løsninger som lar deg velge en ferdig mal og enkelt sette opp alt du trenger for å ha en velfungerende butikk på nett. Lag din egen nettbutikk ved hjelp av en slik løsning og start å tilpasse siden etter dine ønsker og behov.

For å få en helhetlig nettbutikk og bedrift, kan det være greit å ha følgende:

  • En logo
  • Et klart design og fargetema
  • En e-postadresse spesifikt til bedriften
  • Sosiale medier-plattformer

Driv salg via sosiale medier

I tillegg til ha en dedikert nettbutikk, kan du i dag få kunder og drive salg via ulike sosiale medier. Ved å opprette kontoer for bedriften din og dele produktene dine samt relevant innhold, kan du bygge et varemerke som kunder blir interessert i. Så kan du velge om du ønsker å drive kundene videre til nettbutikken din for salg, eller også tilby salg via direkte kontakt på sosiale medier.

Å drifte mange kontoer på mange ulike medier kan bli en stor arbeidsoppgave, så det er viktig å finne hva som fungerer for din bedrift. Start med én eller noen få plattformer som du kan fokusere på og se om du etter hvert ønsker å utvide til flere. Bygg en følgerskare og driv salg på nett.

Hva kan du selge?

Dersom du er inspirert til å starte din egen bedrift, men ikke har et klart produkt i tankene, finnes det mange muligheter å velge mellom. Dersom du er flink med håndarbeid kan det å selge hjemmelagde produkt være en god idé. Men du kan også gå for digitale produkt og tjenester som design, e-bøker, tekstinnhold med mer. Det viktigste er å velge noe som du virkelig liker å holde på med slik at du kan ha det morsomt med å utvikle bedriften din videre.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.