Månedsmagasinet på Costa del Sol

7. og 8. november var det duket for årets store arrangement, nemlig klubbmesterskap over to dager. I år som i fjor, ble dette avholdt på Fairplay Golf and Spa i Benalup. Her er det et meget spesielt hotell med en nydelig 18 hulls par 72 golfbane. 39 deltagere, hvorav 37 golfspillere, inntok hotellet allerede 6. november. Foruten golfspill var det sosiale en viktig faktor, hvor det blant annet var quiz konkurranse arrangert av Svanhild Rolfsen før middagen den 7. november og selvfølgelig premieutdeling og sosial omgang på kvelden den 8. november. Til begge disse arrangementene stilte hotellet opp med en egen bar og lokale for oss, slik at vi kunne ha fellesaktiviteter i fred og ro. Maten på Fairplay er nydelig og noe for enhver smak. Middagen er en buffet med forskjellige temaer hver dag. For eksempel var buffeten den 8. november basert på meksikanske retter. Stor takk til Fairplay Golf and Spa som gjorde alt de kunne for oss, slik at oppholdet ble en stor suksess.

Selve turneringen gikk som sagt over to dager hvor klubbmestere damer og herrer er de som har færrest brutto slag over to 18 hulls runder. Videre er det en netto-slags konkurranse med premie til de tre beste i 4 klasser, 2 dame- og 2 herreklasser. Begge dager var det premier til damene og herrene som kom nærmest flagget på par 3 hullene, så det var mange premier som ble utdelt om kvelden den 8. november.

Klubbmester dame ble Irene A. Larsen og klubbmester Herre ble Jan Teksum.

Netto dame under 32,5 i handicap ble Elizabeth M. Lund og over 32,6 i handicap ble Tone W.J. Lepsøe.

Netto herre under 20 i handicap ble Odd Evensen og over 20,1 i handicap ble Thor Rolfsen.

Det var 10 forskjellige spillere som kom nærmest flagget de to dagene.

Årets siste turnering ble avholdt den 22. november på Santana Golfklubb. Her stilte 32 spillere til lagkonkurranse hvor det ble spilt Mexican Scramble med 4 spillere på hvert lag. Santana Golf Bane er alltid i god stand, noe som viste seg på resultatene. Til tross for at dette er en av de lengste banene vi spiller på, klarte vinnerlaget å score 54,9 slag netto. Vinnerlaget besto av Erling Johnsen, Gulbrand Gagnum, Kurt Gausel og Thor Haugen. Det var premiering om kvelden til de tre beste lagene og de seks spillerne som kom nærmest flagget på par 3 hullene.

Om kvelden samlet vi oss på Bistro Elviria i Elviria del Sol. Her hadde restauratør Mustapha laget til en herlig middag med nydelig forrett, hvilerett, hovedrett og dessert med gode viner til. Det var også musikk slik at de som ville, kunne ta seg en svingom. Her ble også premieutdelingen etter dagens turnering foretatt. Denne kvelden feiret vi også Los Vikingos sitt 35. års jubileum, og med dette var turneringsåret 2023 over.

Året 2024 er allerede planlagt, og de som er interessert i mer informasjon om dette kan gå til vår hjemmeside www.losvikingos.net

Så ønsker vi alle lesere av Det Norske Magasinet en Riktig God Jul og Godt Nyttår.

Agnar Johansen – President i Los Vikingos.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.