Månedsmagasinet på Costa del Sol

Abonnementsvilkår

1.     Medieinnlogging

Ved kjøp av abonnement mottar du en spesifikk email for opprettelsen og verifikasjon av din medieinnlogging. Medieinnloggingen gir deg adgang til de av Det Norske Magasinets digitale produkter som inngår i ditt abonnement. I tillegg vil medieinnloggingen også gi mulighet til å benytte våre selvbetjeningsfunksjoner. Vi benytter din medieinnlogging emailadresse til kommunikasjon om ditt abonnement samt utsendelse av nyhetsmailer med nyheter og andre temaer fra Spania.

2.     Varighet, pris og betaling

Abonnement på Det Norske Magasinets produkter er fortløpende inntil det sies opp. Dette gjelder også prøve-, kampanje- og introduksjonsabonnementer, som fortsetter til normal abonnementspris med mindre annet er avtalt. Kansellering må skje i overensstemmelse med gjeldende oppsigelsesregler (se nedenfor).

Abonnementet betales på forhånd ved hjelp av de tilgjengelige betalingsalternativer.

3.     Muligheter og begrensninger

Det er nødvendig å ha en aktiv medieinnlogging. Adgangskoden er personlig og kan ikke overføres til andre. Du kan være logget på opp til 5 enheter av gangen. Misbruk vil medføre øyeblikkelig oppsigelse av abonnementet fra Det Norske Magasinets side.

4.     Reklamasjon og godtgjørelse

Kontakt Det Norske Magasinet ved feil eller mangler. Tekniske feil rettes så raskt som mulig etter at det har skjedd. Som utgangspunkt godtgjøres ikke for avbrudd i servicen.

5.     Oppsigelse

Du kan kansellere ditt abonnement på Norske Pluss + når som helst og vil fortsatt ha adgang til Norske Pluss+-artikler frem til utgangen av din faktureringsperiode. Betalinger vil ikke bli refundert, og vi gir heller ikke refusjon eller kreditt for delvis brukte abonnementsperioder. Du kan kansellere abonnementet ditt på ‘Min Profil’ eller ved å kontakte Det Norske Magasinet.

6.     Angrerett

Det kjøpte abonnementet består utelukkende av digitale produkter som ikke leveres fysisk. Abonnenten fraskriver seg angreretten i forbindelse med kjøpet.

7.     Behandling av persondata

Opplysninger om tidligere og nåværende abonnenter som registreres i forbindelse med kjøp av et abonnement, anvendes først og fremst til å oppfylle våre leveringsforpliktelser i forhold til de gjeldende kjøp. Alle personopplysninger oppbevares og behandles fortrolig og kan slettes ved forespørsel i overensstemmelse med gjeldende lover. Opplysningene brukes videre til å sende ut nyhetsmailer som inneholder nyheter, temaer, arrangementer, profiler samt annonsørtilbud.

8. Opphavsrett

Alt redaksjonelt innhold under aktuelle abonnementsvilkår er opphavsrettsbeskyttet og kan ikke kopieres, distribueres eller på annen måte benyttes uten forhåndstillatelse. Digitalt innhold kan skrives ut for personlig bruk.

9. Forandring av abonnementsvilkår

Det Norske Magasinet / Norske Pluss+ har til enhver tid rett til å endre aktuelle abonnementsvilkår og produktinnhold. I forbindelse med vesentlige forandringer vil abonnentene bli varslet minst én måned på forhånd.

10. Kontaktopplysninger

NORRBOM MARKETING / DET NORSKE MAGASINET
Centro Idea
Ctra. De Mijas, km 3,6
29651 Mijas, Málaga
España

E-mail: norrbom@norrbom.com
Telefon: +34 952 58 15 53


Sist oppdatert: 01.04.2021

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.