Månedsmagasinet på Costa del Sol

Denne høsten har rast av gårde, noe som ofte skjer når man blir eldre. Jul og Nyttår står allerede for døren. Utrolig at tiden går så fort, men i godt selskap og blant venner og kjente i Norsk Forening har vi hatt en svært så trivelig høst!

Siden dere leste forrige nummer av Det Norske Magasinet, har vi hatt en veldig interessant og lærerik tur til jubileumsutstillingen for Picasso i Málaga. Vår eminente og ekstremt kunnskapsrike guide, Pia Brun, gjorde omvisningen til en opplevelse for alle. Takk, Pia!

Medlemsaftenen 17. november ble en fulltreffer. Thor Atle Pedersen som er politikontakt for Norge på Solkysten og i Andalucía, fortalte om oppgavene sine og om bekjempelsen av organisert kriminalitet her nede. Mye vi ikke visste fra før, og noe av det han informerte om var ganske skremmende!

Torsdag 23.november inviterte Malegruppen til kosetreff i lokalene sine. Kai Eide, som mange husker skrev Mil etter Mil for Jahn Teigen, underholdt, og vi gledet oss over å beundre alle de flotte maleriene hans. Kunstquiz, en artig vri på quizkonseptet, avsluttet en fortreffelig aften!

Som sagt, så står julen klar til å overrumple oss – som vanlig … Foreningens lokaler holder stengt fra 16. desember til 8.januar, med unntak for julaften da den tradisjonelle julelunsjen går av stabelen. Påmeldingsliste henger i foreningen.

Da står det bare igjen å ønske GOD JUL og GODT NYTTÅR til alle medlemmene våre. Så sees vi igjen i 2024 til nye kosestunder, møter og turer!

Visste du at …

I 2022 ble 28 barer og restauranter lagt ned i Fuengirola, men 20 nye ble startet i de samme lokalene som forgjengerne hadde mislyktes i. Man kan undres på om det er beliggenhet eller konsept som betyr mest for at man skal være suksessfull??

Ansvarlig for siden

Hans Petter Lindøe

hanspl@broadpark.no

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.