Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nytt fra LOS VIKINGOS – MAI 2024

Nytt fra LOS VIKINGOS - MAI 2024

Som nevnt i aprilnummeret av magasinet, så avsluttet Los Vikingos vårsesongen rett før påske. Høstsesongen starter opp 25. september med Texas Scramble på Cala Nova Golf Klubb. Deretter blir det turneringer med 14 dagers mellomrom på forskjellige baner på Costa del Sol. Høstens høydepunkt er klubbmesterskapet som i år avholdes mellom 9. og 12. november. Da reiser vi på en tre-dagers tur til Fairplay Golf Resort i Benalup. Turneringen er veldig etterspurt, og totalt er vi nå 44 påmeldte golfspillere og over 50 totalt som blir med på turen!

Hvis noen av leserne er interessert i å spille med oss finnes mer informasjon på vår hjemmeside www.losvikingos.net.

I mai og utover sommeren er det sikkert en del golfspillere som skal feriere på Costa del Sol sammen med sin familie. Det er da ikke alltid like lett å få spilt en golfrunde som gjerne tar 4 til 5 timer for en 18 hulls runde. Imidlertid så kan man spille en 9 hulls runde, selv om ikke alle banene på Costa del Sol tillater 9 hulls runder.  Alternativet er eventuelt å spille på en av par 3 banene som det er noen av på Solkysten.

La Noria Golf Resort
I La Cala er det en 9 hulls bane som ligger rett bak markedsplassen. Klubben det er snakk om her er La Noria Golf Resort. Dette er en par 33 bane for 9 hull og par 66 for 18 hull. Her er det en del par 4 og et par 5 hull. Banens beliggenhet er innover dalen og er lett å gå. Selve banen har absolutt sine utfordringer med en del vann i spill og bunkere strategisk plassert. En 9 hulls runde her går man på rundt 90 minutter.

Som eksempel på noen hull, kan nevnes hull 4 som er et par 4 hull på 268 meter fra gul tee og 195 meter fra rød tee. Ikke la deg lure av distansen, da utslaget fra både gul og rød tee går over vann. Fra gul tee bør man slå rundt 150 meter for å komme seg trygt over vannet. Fairwayen er ganske bred, men det er elv på høyre siden og vei på venstre side. Kommer man seg greit over vannet, er birdie eller par fult oppnåelig.

Hull 8 er et nydelig lite par 3 hull på 107 meter fra gul tee og 96 meter fra rød tee. Her må man heller ikke la seg lure av distansen, da greenen er omringet av vann, så man slår over vannet for å nå greenen. Selve greenen er ganske stor, men forholdsvis rask. Her er det mange som lander på greenen, men ballen ruller rett over, og man er dermed i vansker.

Selve klubbhuset består av en liten resepsjon og kafe/restaurant med hyggelige priser. Greenfee på banen er også noe av det rimeligste man finner på Solkysten for en 9 eller 18 hulls runde.

Pris for 9 hull høy- og lavsesong: €35/30

Pris for 18 hull høy- og lavsesong: €55 /45

Klubben har også til utleie golfbiler, traller og golfkøller.

Her kan en spille en runde golf på formiddagen og treffe familien i god tid før lunsj. I La Cala er det også en fin strand med mange lunsj- og middagsalternativer.

Til slutt vil jeg bare minne alle om å ta godt vare på seg selv i varmen. Husk å drikke mye vann, smøre seg godt inn med solkrem og gjerne bruke en eller annen form for solhatt på hodet.

Agnar Johansen – President i Los Vikingos

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.