Månedsmagasinet på Costa del Sol
Arilds Corner: DET ER MANGE SKJÆR I SJØEN

Arilds Corner: DET ER MANGE SKJÆR I SJØEN

Som vi alle vet, er det tøft å være fotballsupporter. Det som virket som en sikker sluttspillplass, har blitt en desperat kamp for å nå dette. Poenghøsten i det siste har vært heller mager, med altfor mange uavgjorte kamper.

Blodtrykket for oss supportere har i de siste kampene vært faretruende høyt, og hjertet har vært høyt oppe i halsen ved flere anledninger. Men våre helter har rodd skuta videre, og det er langt fram til regnskapet skal gjøres opp. Vi regner med at det skal holde til kvalik-plass og sluttspill for opprykk til La Liga2. (Vi er evige optimister i Peña Oso Polar!)

Oppslutningen fra publikum kan ingen skylde på hvis det går den veien høna sparker. La Rosaleda er stappfull, og det blir meldt utsolgt i kamp etter kamp. Selv på bortekampene stiller Málaga-tilhengerne med flere tilskuere enn hjemmepublikum.

KAMPREFERAT

Hvis vi skulle skrive referat fra kampene, kunne vi bruke samme referatet i kamp etter kamp.  Motstanderne kommer til La Rosaleda for å hente poeng. De legger alle mann i forsvar, haler ut tiden fra første minutt, og er det en Málaga-spiller som takler, er det å rulle seg rundt og skrike så høyt man bare kan. Det kalles taktikk!!!

Innsatsen til Málaga CF kan vi ikke klage på. Det løpes og jobbes gjennom 90 minutter, men savnet av en midtbanedirigent og en goal-getter er stort. Alle kan jo løpe.

PEÑA OSO POLAR

Jo da. Vi stiller på hver kamp. Møtes på vår faste bar utenfor stadion til sosialt samvær, tippekonkurranse og fotball-diskusjoner selvfølgelig. Etter kampen er det tilbake på baren for nye diskusjoner. Nå går det jo mest på kritikk av dommeravgjørelser, men vi har det sosiale i høysetet fremdeles. Og samme hvordan resultatet ble, så stiller vi med godt mot i neste kamp.

VAMOS MÁLAGA!

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.