Månedsmagasinet på Costa del Sol
Supermarket Casa Nordica med sommersmaker hjemmefra

Supermarket Casa Nordica med sommersmaker hjemmefra

Selvsagt er det herlig å være i Spania, og spansk mat er deilig, men en gang iblant kan man likevel savne smakene hjemmefra. For selvfølgelig er det en forskjell på spanske gambas og skandinaviske reker. Og hva passer bedre til en sommerfest enn en sommerbuffet med norske smaker og avkjølende drikker – i Spania blir det nesten eksotisk!

Casa Nordica, som ligger rett ved feriaplassen i Fuengirola med god parkering, har et rikt utvalg. Her finner man flere typer brød, forskjellige sorter sild, røkt makrell, laks, paté, ost, salami, reker med og uten skall, majones, remulade, sprøstekt løk, sylteagurk og mer. Vil du i stedet tenne på grillen, finnes både ribbe og forskjellige pølser, og som tilbehør f.eks. potetsalat eller ferdig potetgrateng som bare må varmes i ovnen. Til grillet kjøtt finnes marinader og grilloljer, utsøkt bearnaisesaus og andre ferdigsauser og alternativer som kryddersmør. Og til desserten gjør Casa Nordica det lett å by på en lekker hjemmelaget kake med ferdig kakemiks. Eller hvorfor ikke lage en sommerlig kake med ferdig kakebunn og fyll og ekte fløte som kan vispes til en luftig og god krem? Utvalget av drikkevarer er også bra med både forskjellige typer vin, øl og akevitt samt alkoholfrie drikker.

Casa Nordica er enkelt og greit et nordisk supermarked med alt som trengs til hverdag og fest.

I tillegg har Casa Nordica et stort utvalg av barnemat, veganske, glutenfrie og allergivennlige produkter.

God sommer fra oss i Casa Nordica!

Følg Casa Nordica på Facebook hvor du blant annet ser aktuelle åpningstider.

Supermercado Casa Nordica

Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola

Tlf. 952 19 91 48

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.