Månedsmagasinet på Costa del Sol
PropEye – fullservice eiendomsadministrasjonsfirma

PropEye – fullservice eiendomsadministrasjonsfirma

Idéen bak PropEye ble skapt for ni år siden. Boris Nedell kjente mange som eide en feriebolig på Costa del Sol og som ønsket å finne et pålitelig firma for å administrere eiendommen. Mange var bekymret for sikkerheten og vedlikehold av eiendommen deres, men hadde vanskelig for å finne en pålitelig service i området.

PropEye vet godt at nøkkelbesittelse og eiendomsadministrasjon er en viktig oppgave, og for kunden er det en tillitssak å velge den riktige virksomheten som skal ha adgang til deres eiendom 24/7.

PropEyes profesjonelle, flerspråklige team har en samlet erfaring gjennom mer enn femten år innenfor eiendomsadministrasjon og vedlikehold. Kunden behøver ikke bekymre seg om å løse eventuelle problemer. Problemer som oppstår som vannskader, elektriske defekter, AC-feil og mange andre, tar PropEye seg av.

Boris Nedell, innehaver av PropEye eiendomsadministrasjon.

PropEyes verdifulle erfaring og kunnskap har bidratt stort til deres høyt respekterte omdømme på Solkysten. Som et fullservice-firma innen eiendomsadministrasjon tilbyr de hele settet av tjenester som nøkkeloverlevering, mottak (innsjekk/utsjekk av leiere), dokumentasjon av inventar, rengjøring etter leietakere og et stort utvalg velkomstpakker.

Kontakt PropEye på tlf. +34 699258563

Info@prop-eye.com

www.prop-eye.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.