Månedsmagasinet på Costa del Sol
Få full Telenor-dekning med mobilabonnementet ditt innenfor EU

Få full Telenor-dekning med mobilabonnementet ditt innenfor EU

ADVERTORIAL

Ønsker du å ha full Telenor-dekning når du reiser innenfor EU? Da er det viktig å velge det riktige mobilabonnementet for nettopp deg. Med riktig abonnement kan du nyte fri bruk i hele EU/EØS, enten du bor der eller kun er på ferie, sjekke dekningen der du befinner deg, aktivere automatisk nettverksvalg og bruke WIFI når det er mulig.

Finn det riktige mobilabonnementet

Når du skal velge mobilabonnement, er det viktig å finne et som passer dine behov. Telenor tilbyr ulike abonnementer med forskjellige datapakker og inkluderte tjenester. Hvis du reiser mye innenfor EU, bør du velge et abonnement som inkluderer fri bruk i hele EU/EØS. På den måten kan du bruke mobildata, ringe og sende SMS uten ekstra kostnader når du er på reise. Om du er en person som bruker mobilen mye, spesielt data, kan telenor ubegrenset data være midt i blinken for deg. Her har du full frihet, samtidig som du ikke trenger å bekymre deg for mobilkostnadene.

Fri bruk i hele EU/EØS

Med riktig mobilabonnement fra Telenor kan du nyte fri bruk i hele EU/EØS. Dette betyr at du kan bruke mobildata, ringe og sende SMS på akkurat samme måte som du gjør hjemme, uten ekstra kostnader. Du trenger ikke å bekymre deg for høye roaming-avgifter eller begrensninger på bruken av mobilen din når du er på reise. Med fri bruk i hele EU/EØS kan du være tilkoblet og oppdatert uansett hvor du befinner deg. Selv om du bor i utlandet, vil du kanskje helst ha et norsk mobilabonnement, derfor er det veldig lurt å sette seg inn i hvem som tilbyr akkurat dette. Dette gjelder også for de som reiser, du vil ikke dra på reise for så å oppdage at ditt mobilabonnement har høyere kostnader i utlandet.

Sjekk dekningen

Før du reiser innenfor EU, er det lurt å sjekke dekningen der du skal oppholde deg. Telenor har god dekning i de fleste europeiske land, men det kan være noen områder med begrenset dekning. Du kan sjekke dekningen på Telenor sitt dekningskart, eller ved å kontakte kundeservice. På den måten kan du være sikker på at du har god dekning og kan bruke mobilabonnementet ditt uten problemer når du er på reise.

Aktiver automatisk nettverksvalg

For å sikre at du alltid har best mulig dekning når du er på reise innenfor EU, bør du aktivere automatisk nettverksvalg på mobilen din. Dette gjør at mobilen din automatisk kobler seg til det beste tilgjengelige nettverket der du befinner deg. På den måten kan du være sikker på at du alltid har god dekning og kan bruke mobilabonnementet ditt uten problemer. På denne måten vil du alltid få den optimale dekningen, uansett hvor du befinner deg. 

Bruk WIFI når det er mulig

En enkel måte å spare mobildata og sikre god dekning er å bruke WIFI når det er mulig. Mange hoteller, restauranter, kafeer og offentlige steder tilbyr gratis WIFI. Ved å koble deg til et sikkert og pålitelig WIFI-nettverk kan du surfe på nettet, bruke apper og strømme uten å bruke mobildata. Dette er spesielt nyttig hvis du har begrenset datapakke eller er i områder med dårlig mobildekning. Vær dog varsom på å kun koble deg til sikre nettverk, enten du befinner deg i Norge eller i utlandet.

Med riktig mobilabonnement fra Telenor kan du få full dekning og fri bruk innenfor EU/EØS. Finn det abonnementet som passer dine behov, sjekk dekningen der du skal reise, aktiver automatisk nettverksvalg og bruk WIFI når det er mulig. På den måten kan du være tilkoblet og oppdatert uansett hvor du befinner deg i EU, og uavhengig om du bor der eller kun er på reise.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.