Månedsmagasinet på Costa del Sol

Den lange innspurten

Málaga CF har klart seg bra så langt i sesongen, og laget er i tetgruppen som kjemper om opprykk. Selv om de er i tredjedivisjon, har oppslutningen vært fantastisk fra publikum både på hjemme- og bortebane. Hjemmebanen La Rosaleda rommer 30 000 tilskuere, og det har vært meldt om utsolgte kamper flere ganger i høst og vinter. Málaga CF er faktisk på topp-10 listen i gjennomsnittlig publikumsbesøk i hele Spania, og da konkurrerer de med klubber som Real Madrid, Barcelona o.s.v.

Våre helter har ofret alt i hver eneste kamp, og det har medført mange skader, gule og røde kort og karantener, men publikum har satt pris på innsatsen som også har ført til mange scoringer og poeng. Men de harde fakta er at det bare er vinnerlaget som rykker direkte opp, lagene som blir nr. 2, 3, 4 og 5 må spille kvalifisering for opprykk.

Hva er best?

Alle drømmer om heder og ære for klubben. Opprykk til høyere divisjoner. Et stjernelag som vinner alt. Men dette er drømmer som tar tid. Opprydning i klubbens eierskap, nye investorer og mange, mange penger. La Rosaleda har planer om oppgradering av kapasiteten til over 40 000 tilskuere, og vi drømmer selvfølgelig om å følge et lag som vinner, scorer mange mål og et fullsatt stadion med allsang og fullt ‘trøkk’.

Peña Oso Polar

Supporterklubben vår har allerede fullt ‘trøkk’. Vi har litt for få faste årskort i år, men kjøper ekstrabilletter til alle kampene etter beste evne. Mange nye fjes har dukket opp, og vi møtes alltid for sosialt samvær både før og etter kampene.

Serien avsluttes ikke før 26. mai, og etter det er det evt. kvalifisering for opprykk.

Og tenk: i august starter en ny sesong. Vi er klare!

VAMOS MÁLAGA

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.