Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nytt fra Den Norske Skolen – april 24

Leselystvinnere 2024: 5. trinn!

Hovedpremien, et gavekort til klassekassa pålydende 100 euro, gikk i år til 5. trinn. De knivet tett med 7. trinn under hele konkurransen og kom seirende ut med en knepen differanse i antall leste sider (i gjennomsnitt pr. elev). Klassen ble hyllet med jubel og trampeklapp og sangen We are the champions under premieutdelingen. Klassen kan benytte premiesummen til hva de vil.

5. trinn vant årets leselystkonkurranse, og jubelen sto i taket. Vi gratulerer!

Løste pengeproblemene selv

På andretrinn har elevene lenge mast om alt det gøyale de har lyst til å gjøre sammen og oppleve, og gang på gang har læreren måttet fortelle dem at nei, dette har vi ikke penger til. Men hva kan vi gjøre med dette? Jo, da lager vi puslespill og klistremerker, fine spydspisser og stiller opp med salg av lopper. Man kunne til og med få ansiktsmaling denne fine tirsdagen utenfor den foreldredrevne skolekiosken vi kaller FAU-bua.

-De lærte mye om innsats og inntekt og matte gjennom prosjektet, og de tjente 160 euro på en time, forteller den stolte læreren Cathrine Fjeldly. Så nå er klassekassa fullere og elevene skal få ja til å gjøre noe ekstra gøy i løpet av våren.

Kreative selgere i skolegården. (Foto Cathrine Fjeldly)

Skidag i Sierra Nevada

Hvert år arrangerer Den Norske Skolen, Malaga skidag i Sierra Nevada for skidyktige elever fra mellomtrinnet og ungdomsskolen. Skidagen 2024 ble som alltid en nydelig dag i fjellet og er et kjærkomment arrangement for norske skiglade ungdommer i Spania.

Fantastiske forhold i skifjellet Sierra Nevada, kun 2,5 timer med buss fra skolen. (Foto: Petter Tryggestad)

Fulltegnet skole 2024/2025

Første inntaksmøte og første runde med tildeling av plasser er gjennomført for skoleåret 2024/25. Inntaksgjennomgangen avdekket en historisk høy oversøking. Totalt har skolen fått inn 264 søknader til 140 skoleplasser. 70 elever står nå på venteliste. Søknader som kommer inn, tilføyes på ventelisten. Les mer om søknadsprosessen på skolens hjemmeside: https://dnsmalaga.com/sokskoleplass/soknadsprosessen/

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.