Månedsmagasinet på Costa del Sol
Unioptica feirer ti års jubileum med gode tilbud

Unioptica feirer ti års jubileum med gode tilbud

Det har skjedd mye med den danskeide optikerforretningen Unioptica i sentrum av Fuengirola siden åpningen for 10 år siden.
– Det har vært noen svært spennende, lærerike og utfordrende år for meg, sier optiker og innehaver Claus Bentkjær og fortsetter: – Det er en stor tilfredsstillelse å se at Uniopticas grunnidé om å ha kunden i sentrum, fortsatt er en stor suksess. Faktisk så stor at Unioptica i dag består av fem medarbeidere; optiker og innehaver Claus, Juan Carlos, brilletekniker Antonio, optikerlærling Leif og salgsassistent Bella, som også er den første kunder stifter bekjentskap med.
– For å yte den mest optimale servicen er det avgjørende med en grundig synsprøve der man bl.a. får målt øynenes styrke og undersøkt øynenes allmenne helsetilstand, for eksempel kontroll for grønn – og grå stær, før man velger en brilleløsning, sier Claus.
Unioptica fører fortrinnsvis danske – og franske brillemodeller som har høy kvalitet og smart design. Unioptica fører merkene Mikli, Lindberg, Ørgren, nyheten Tom Ford og Dilem som er utrolig populære fordi brillestengene kan skiftes ut. Unioptica fører et stort utvalg av solbriller, samt mange merker kontaktlinser.
I forbindelse med ti års jubileet har vi mange gode tilbud som lesebriller med klare glass eller solbrilleglass til bare 10 euros, samt Ørgren Outlet på utvalgte modeller som gjelder enkelstyrkeglass med refleksbehandling til bare 200 euros. Besøk Unioptica i Fuengirola og se det store utvalget av briller, solbriller og kontaktlinser.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.