Månedsmagasinet på Costa del Sol
Det er ikke fiksjon – men virkelighet

Det er ikke fiksjon – men virkelighet

”Min hustru og jeg sitter og spiser kveldsmat. Vår tre måneder gamle datter ligger trygt og godt i sengen sin etter å dagens favorittid med et varmt bad og et overdådig måltid fra naturens hånd. Mens vi spiser ser vi nyhetene og vi begynner å spise langsommere og langsommere. Bildene på tv’en er forferdelige – det ligner en film der budsjettet har vært enormt når det gjelder iscenesettelse og statister – men det er tragisk virkelighet for Haiti. Appetitten er ikke så stor nå, og da en mor står med sitt døde barn – et barn på vår datters alder – så kikker min hustru og jeg på hverandre med tårer i øynene. Den neste sekvensen viser mange ”heldige” barn som har overlevd jordskjelvet – ennå har de ikke forstått at de ikke lenger har foreldre. Det er forferdelig og tårene renner nedover kinnene.
Vår første tanke var at vi må hjelpe med penger. Vi er absolutt ikke økonomisk uavhengige, men vi kan vel spise sandwich et par dager og droppe kjøtt og saus. Vi følte bare ikke det var nok – når vi tenker på hvor heldige vi er fordi vi har tak over hodet og mat nok til vår lille datter.
Vi snakket om muligheten for å kunne gi mer enn en litt penger i forbindelse med vår forretning Unique Lifestyle S.L. der vi forhandler det eksklusive Sønderborg Kjøkken. Vi er naturligvis som alle andre også berørt av den økonomiske situasjonen i verden, og kan ikke sponse et fraktfly med forsyninger, men kanskje kunne vi gjøre det sammen med våre kunder? Fra tanke til handling; Alle nye prosjekter som blir opprettet og underskrevet fra 15. februar til 31. mars, vil 5 prosent av omsetningen (elementer, bordplater og hvitevarer) gå til bistand. Så har du nytt kjøkken, bad, garderobe eller en ny skjenk til stuen i tankene, så stikk innom Unique Lifestyle og la oss sammen skape en forandring. Butikken er åpen mandag til fredag fra 10.00 – 15.00, samt naturligvis weekender og kvelder etter avtale,” Henrik B. Kristiansen, innehaver av Unique Lifestyle S.L.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.