Månedsmagasinet på Costa del Sol
I dag er det ettertraktet å ha en livsstil som er naturlig, og fri for forurensning og støy fra de store byene

I dag er det ettertraktet å ha en livsstil som er naturlig, og fri for forurensning og støy fra de store byene

I Vitta Nature finner du et økologisk og avslappet liv med alle de bekvemmeligheter som en bolig av høy kvalitet kan tilby deg. Det er en ideell mulighet for å nyte en naturlig livsstil som er litt annerledes.
 

Be natural

Noen ganger er det ikke nødvendig å stikke av for å nyte naturen, roen og komfort. Noen ganger er løsningen mye nærmere enn vi tror, hvis vi bare leter etter den.
 
Célere Vitta Nature er en ny konstruksjon med 166 boliger med 2, 3 og 4 soverom med stor garasjeplass og oppbevaringsrom. Disse boligene har spesielt velholdte fellesområder, hvor man har dedikert mer enn 13.000 m2 til å nyte den sosiale gourmet-salen med venner, bedrive aktiviteter i kontakt med naturen i kjøkkenhagene, slappe av i SPA, få mosjon i treningssenteret og på padelbanen eller bare senke seg ned i en av de adskillige svømmebassengene som finnes både inne og ute.
 

Et idyllisk område

Det beste ved boligene er at du er i kontakt med det som finnes utenfor via den fantastiske utsikten. I Célere Vitta Nature kan du nyte hjemmets komfort mens du betrakter naturen som omkranser det. Alt sammen uten på noe tidspunkt å miste utsikten til havet, hvis tilstedeværelse man legger merke til når man trer ut på terrassen eller i hagen.
 

Anvendelige og behagelige leiligheter

Når rommene i en bolig er vide og åpne oppnår man den fleksibiliteten man som familie behøver. I Célere Vitta Nature er de åpne stuene store, og slutter seg til kjøkken-øyen, som er helt integrert. Det er direkte utganger til terrassene, som er av høyeste kvalitet, da komfort og avslapning er det mest viktige her.
 

Felles velvære

Boligene i Célere Vitta Nature har lykkes med å få fritid og en sunn livsstil til å tre inn i hjemmet. I de store felles områdene er det plass til alt det trenger.
 
Å nyte de solrike dagene er like enkelt som det er lekkert, takket være de tre utendørs svømmebassengene, hvis farge er like så turkisblå som havet. Til de få gangene hvor været ikke holder mål kan du nyte vannet allikevel, takket være innendørs-bassenget og felles SPA.
I tillegg kan du også praktisere eller utvikle din lidenskap for økologiske dyrking, da det i fellesområdene også finnes kjøkkenhager, så livet kan bli akkurat så økologisk som du ønsker.
Det sunne livet og sporten får også plass på dette området, som har et komplett utendørs treningsområde med padel- og løpebane, samt treningsmaskiner. I tillegg har boligområdet også en gourmetsal, hvor man kan nyte gode stunder med venner, samt et område til dem som virkelig regjerer hjemmet: kjæledyrene.
 

Forskjellen ligger i opplevelsen

Célere Vitta Nature er et prosjekt som er utviklet av Vía Célere, som har erfaring fra mer enn 3.000 boliger, og det promoteres av Commerzia. De to har gått sammen om å skape noe som virkelig skiller seg ut kvalitetsmessig. Samarbeidet mellom disse to bedriftene garanterer for et prosjekt som stadfester seg som et av de viktigste på Costa del Sol.
 
Kommunen har allerede gitt byggetillatelse til dette prosjektet, som snart blir en realitet.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.