Månedsmagasinet på Costa del Sol
Hjelp Odd Fellow med å hjelpe trengende på Costa del Sol

Hjelp Odd Fellow med å hjelpe trengende på Costa del Sol

På grunn av CoVid-19 må festen avlyses i år – et år hvor mange familier virkelig har bruk for hjelp! Barnefamilier er satt på gaten, små næringsdrivende har gått konkurs og mange andre triste skjebner, mens den offentlige hjelp er nærmest ikke-eksisterende!

Hvert år har Odd Fellow gitt matkurver til et antall trengende familier i julen. I tillegg støtter de en rekke organisasjoner på Costa del Sol, blant annet til ’Nattens Engler’ som distribuerer mat til hjemløse og organisasjonen ASPI i Málaga som distribuerer mat osv. til trengende familier. De bidrar også med midler til organisasjonen CASA PEPE BRAVO som hjelper mennesker med rehabilitering og reintegrering i samfunnet. I mange år har de også hjulpet eldre og bidratt til organisasjonen Fuensocial som tar seg av utviklingshemmede barn og unge.

Odd Fellow hjelper der det virkelig trengs, men i år behøver de også din hjelp! Familiene som mottar støtten er uendelig takknemlige – hva enn du kan unnvære. Hver euro går i sin helhet til nødhjelpsinnsats.

Sett inn donasjonen din på Odd Fellow Costa del Sol Nr. 1’s IBAN ES07 0128 0796 11 050000 5826 merket ’Odd Fellow Veldedighet’. 

Kontakt:  um@costa_del_sol.oddfellow.dk

Les mer om Odd Fellow i Fuengirola: https://costa-del-sol.oddfellow.dk

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.