Månedsmagasinet på Costa del Sol
Den Norske Skolen: Ball 2020

Den Norske Skolen: Ball 2020

Det årlige skoleballet på Den Norske Skolen i Málaga, ble avholdt den siste fredagen i Januar. Rekordmange, hele 87 balldeltagere, fant veien til ballet som for mange ungdommer sees på som årets store begivenhet. 

Kantinen og kultursalen var stilig pyntet med gullforgylte flasker og gullservise, blomster og kvister, alt gjort i stand av åttendetrinnselevene. Ballgjestene, som kom fra den danske, svenske og den norske skolen, feiret kvelden med velkomstdrikk, polonese, treretters middag, og i følge elevene; -veldig mye bra dansing! Ballets kåringer ble vunnet av elever som utmerket seg med å fremvise en inkluderende og samlende væremåte.  Lærerne var elevenes tjenere denne dagen, og stod for matlaging, servering, rydding og vakthold. 

Stillinger ledig for skoleåret 2020/2021

Flere lærere velger av forskjellige grunner å flytte tilbake til Norge til sommeren, også noen mellomledere søker nyer utfordringer. Det vil derfor være mulig å søke jobb på Den Norske Skolen, for allsidige grunnskolelærere. Skolen søker også ny avdelingsleder, og ny assisterende rektor. Stillingene blir å finne publisert på skolens hjemmesider i løpet av februar, med link til obligatorisk søknadsskjema via Webcruiter.

Søk elevplass nå!

Rekordmange familier har søkt skoleplass skoleåret 2020/2021, innen ordinær søknadsfrist 1. Februar. Hele 120 elever har allerede fått innvilget en skoleplass. Søkermassen har aldri vært så stor så tidlig, så det er stor sannsynlighet for at skolen blir full også kommende skoleår. Nå som søknadsfristen er gått ut, innvilges skoleplasser etter ventelistemetoden, så lenge det er ledig kapasitet på trinnene. Det er lurt å søke plass så tidlig som mulig. Søknadsskjema – se skolens hjemmeside; https://dnsmalaga.com/

Av Nina Simarud

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.