Månedsmagasinet på Costa del Sol
2 minutt med sjømannspresten

2 minutt med sjømannspresten

Karnevalstiden feires stort i Spania. Store og små kler seg ut i fargerike kostymer og pynter seg med morsomme masker. Vi danser og synger, og stemningen er god. I sjømannskirka har vi også feiret karneval og det hører med å slå på piñata samt spise fastelavnsboller med masse krem.
En viktig side av karnevalsfeiringen er å vise ulike masker. Det kan føles trygt å gjemme seg bak kostymer og fasader, og slippe gleden løs. Vi kan late som om vi er noen andre eller bare rett og slett vise en annen utgave oss selv – den vi ikke tørr vise i hverdagen.
Når karnevalet er over så går vi tilbake inn i den samme rollen. For noen er det en ekte og ærlig utgave, mens for andre kan det være en uønsket rolle fordi man selv eller andre ønsker at man skal være annerledes enn den man egentlig er. Gud har skapt oss forskjellig. Han elsker mangfold og vil at vi skal være oss selv. Kanskje kan det årlige karnevalet hjelpe oss med å være mer frimodig på å vise den egentlige utgaven av oss selv?
 

 

Påskebasaren 2019!

Velkommen til årets påskebasar lørdag 16. mars kl. 12 – 15! Her kan du kose deg med deilige karbonader, grøt, gode vafler og godt selskap. Det er kontinuerlig salg av lodd med flott premier og du kan handle håndarbeid av høy kvalitet fra de mange salgsbordene våre.
 

Kunstutstillinger i Sjømannskirkens kafé

Månedens kunstner for mars er Åsmund Orten. Han er bosatt i Kolbotn, men tilbringer deler av året i sitt bosted i Calahonda. Han har sin yrkesbakgrunn som veterinær i Statens dyrehelsetilsyn og Mattilsynet. I studietiden var han engasjert som illustratør i et studentmagasin, og har senere hatt oppdrag for Den norske veterinærforening. Bildene er printet ut som giclée med nummerering. Utstillingen varer frem til 27. mars.
 
Kunstnergruppen Artic Circle stiller ut sin kunst i perioden 28. mars til 24. april. Velkommen til åpningen av deres utstilling, torsdag 28. mars kl. 12.00.
 

 
 
Konserter kl. 19.00 med konsertkafé kl. 18.00

Torsdag 28. mars – d’Draup

Musikkgruppen d’Draup kommer fra Drangedal og består av 2 musikere og 7 sangglade jenter i voksen alder. De skriver mye av sitt eget låtmateriale, med både humor og alvor i tekstene, og de låner kjente sanger som gruppen gjør om til sine egne. Sjangermessig beveger de seg i et landskap av viser, pop og country og mesteparten av tekstene er på norsk/dialekt, i tillegg til noe på engelsk.
Billetter €20,-

Torsdag 4. april – Felix Peikli

Når den unge klarinettvirtuosen Felix Peikli kommer til El Campanario i april, er det litt over et år siden hans første konsert her. Det lekne samspillet og livlige musikalske uttrykket smittet over på et begeistret publikum. Også denne gangen er pianist Diego Suarez og trommeslager Andres Litwit med, og vi kan se fram til nok en underholdende kveld med jazzmusikk av ypperste klasse.
Billetter €25,-

Torsdag 11. april – Sjømannskirkens vårkonsert

Kirkens prosjektkor EC Singers og barnekoret fra Den Norske Skolen inviterer til sprudlende og vakker konsert! Billetter €5,- Barn gratis.
 
Av sjømannspresten

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.