Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nyt våren på Holger Danskes nye utendørsterrasse

Nyt våren på Holger Danskes nye utendørsterrasse

Det har alltid vært deilig å sitte både innen- og utenfor den overdekkede terrassen på Holger Dansk, men nå har terrassen blitt en integrert del av restauranten. Susanne og John Peter har nemlig investert i nye markiser som ikke bare overdekker terrassen, men som også kan rulles ned på sidene slik at man sitter i ly for vær og vind.
Med den nye terrassen kan det nå sitte 30 personer utenfor og 30 innenfor, noe som betyr at det er flere plasser ved restaurantens forskjellige arrangementer. Dessuten er det nå mer plass mellom bordene slik at trafikken rundt i restauranten blir mindre. Og så er det selvfølgelig også bedre plass til de gjester som har lyst til å danse når Holger Danske holder sine Dinner & Dance arrangementer.
Med inndekningen har terrassen blitt en hyggelig del av restauranten, og de grønne plantene på veggene, det behagelige lyset fra markisenes vinduer og det dempede, behagelige lyset på veggene som tennes ved mørkets frambrudd, skaper en deilig atmosfære der man kan nyte en god dansk anretning med familie eller venner.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.