Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sensasjonelt tilbud til selvstendige leiligheter i Puerto Banús

Sensasjonelt tilbud til selvstendige leiligheter i Puerto Banús

Gjennom åpningen av det nye selvstendige botilbudet lanserer det velkjente pleiehjemmet Sanyres Puerto Banús et utrolig tilbud, som bare gjelder om vinteren. Gjelder bare for nye gjester fram til 15. mars. Leilighetene på Sanyres Resort tilbys fra 20 euros per person og overnatting i leilighet for to personer. Dette inkluderer frokost, avgifter, ukentlig rengjøring, vann, elektrisitet, fellesavgifter, med mer.
For mer informasjon og informasjon om spesialprisene på "hjemmehjelp" (fra 60 euros per døgn), ring tlf.: 952 908 900 eller send e-post til info.no@sanyres.es ettersom disse tilbudene ikke kommer til å være tilgjengelige på Internet (www.sanyresresorts.es).
Sanyres tilbyr mer enn 20 boanlegg i Spania og har blitt markedsledende innen rehabilitering og for kampanjen for personlig og tilpasset pleie.
Sanyres innrettet seg allerede fra starten av på et internasjonale markedet. Som et resultat av framgangen, har Puerto Banus Residence et belegg på drøyt 70 % utenlandske gjester. Man tilbyr til og med rehabilitering og korttids botilbud og tilsyn av gjestene på flere språk som omfatter grupper fra Storbritannia, Nederland og Irland.
Et tv-intervju med brittiske NHS kan tilbys, eller se den på www.nhs247.com/video (Episode 1).
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.