Månedsmagasinet på Costa del Sol
Antima og Nordica presenterer: Unike, skreddersydde hjem for kvalitetstid

Antima og Nordica presenterer: Unike, skreddersydde hjem for kvalitetstid

0Y3A0516

Samarbeid familieforetak imellom
Samarbeidet mellom de to familieforetakene Antima og Nordica, som begge arbeider innenfor eiendomsbransjen i Marbella, har vokst seg suksessrikt fram i løpet av årene. Antima som baserer virksomheten på generasjoner av tillit, er et konstruksjonsfirma med norske eiere og røtter tilbake til 1929, og som gjennom årene har vært virksom i blant annet Los Angeles, London, Oslo, Frankrike og Monaco, og selvsagt også i Marbella. Nordica på sin side har svenske eiere og har vært aktiv som meglerbyrå i Marbella i 35 år – i dag med tre kontorer i området. Og samarbeidet mellom disse to sterke aktørene på markedet handler om å levere et helt ferdig produkt til sluttkunden. En produkt som kan være vanskelig å finne til og med i Marbella.

”Vårt samarbeide skjer på den måten at vi i Antima kjøper et eksisterende hus i dårlig stand der vi siden sammen med våre arkitekter, bygningsarbeidere og designere oppfører et stilrent drømmehjem, fra grunnen til hver minste ferdige detalj. Vi arbeider med rene byggeprosjekt samt renovering, følger markedet nøye og har hatt fokus på Marbella de to siste årene. Vi kjøper altså eiendommer, ruster dem opp og deretter selger vi dem. Og det er vi har utviklet et nært samarbeide med Nordica”, forteller Sanders Brendmoe, administrerende direktør i Antima – selskapet som ble startet av Anton Brendmoe for fire generasjoner siden. Peter Rosén, eier og salgsansvarlig i Nordica forklarer: ”Våre to foretak har kjent hverandre i nærmere 15 år og vennskapet har utviklet seg til et svært nært og tillitsfullt samarbeide. Vi kjenner hverandre så godt at vi som meglere vet hvilken kategori Antima ønsker for sine prosjekt. Naturligvis kontakter vi dem så snart vi finner et objekt som kan være interessant for dem å kjøpe. Siden gjør de underverker med eiendommen som når den er ferdig går tilbake til markedet, der vi naturligvis hjelper til med å finne rette kjøpere til dem. Vi i Nordica har eksklusivitet til Antimas eiendommer og arrangerer alltid åpent hus av høy kvalitet for meglerkollegaer, og på den måten får Antima bra spredning på objektet samt raske resultater.”

Unike objekter og høy kvalitet
Eiendommene som Antima ferdigstiller er av høyeste tenkbare kvalitet, og de arbeider med i gjennomsnitt åtte objekter om gangen. De ferdige husene selges siden fullt møblerte. Kjøperen får altså en ferdig pakke, fullt utstyrt med alle møbler og for eksempel utelukkende Miele-produkter til kjøkkenet, tregulv fra Nederland, armatur fra Hansgrohe og svenske kvalitetshåndtak til alle dører. Til og med kleshengere finnes garderobene når kjøperen går inn døren til sitt nye hjem, så det er bare å henge inn klærne.
”Vi har funnet nøkkelen til suksess i Marbella, og det er uten tvil kvalitet. Høy kvalitet. Og bevis på dette har vi sett i løpet av de to siste visningene som Nordica har gjennomført med våre eiendommer, for de ble begge solgt samme dag!”, sier Sanders Brendmoe.

Stilen på eiendommene fra Antima er tidløs med rene linjer, materialene er holdbare og standarden svært høy. Prisen ligger vanligvis på mellom 2,5–3,5 millioner euro, men en del objekter kan gå over og andre under, og det handler primært om villaer.

Det velfungerende samarbeidet er en garantist for høy kvalitet på flere plan. Fordi partnerne kjenner hverandre så godt, trenger ingen av dem å tape tid på prosjekter som ikke er aktuelle for den andre parten. Det kan unektelig sies at Antima og Nordica vet eksakt hva de gjør og hva den andre, samt markedet etterspør. De arbeider så godt sammen at det sjelden skjer feil, noe som naturligvis gir positive konkurransefordeler og ikke minst tilbyr sluttkunden et svært bra produkt.

Marbella er riktig
Foruten et svært nært og godt samarbeide mellom Antima og Nordica, har de også felles syn på området de arbeider i.
”Det er noe helt spesielt med Marbella. Det sier vi ikke bare fordi vi selv bor der, men også fordi vi merker en stor etterspørsel i akkurat dette området. Marbella er hett, det hersker det ingen tvil om, og oppfyller sine drømmer her. Marbella er mer populært enn tilsvarende områder i for eksempel Hellas og Tyrkia, blant annet på grunn av usikkerheten som råder der, og vi møter også stor etterspørsel fra blant annet det sørlige Frankrike og til og med fra USA”, sier Sander Brendmoe som får støtte av Peter Rosén som nikker bekreftende og legger til: ”Det råder heller ingen tvil om hva som er skandinavenes favorittområde, og vi ser også at om det tidligere var mer feriehus, så er det nå stadig flere som leter etter eiendommer for å bo her og for utleie.”

______

Antima Charity Foundation
Som en del av selskapet har Antima utviklet Antima Charity Foundation. Denne delen av selskapet samarbeider med ulike organisasjoner rundt om i verden som for eksempel naturvernforeninger samt organisasjoner som arbeider for dyrs rettigheter, mm., og en del av selskapets inntekter går til slike prosjekter.

Av Sara Laine

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.