Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nikki Beach – Selve navnet klinger av sommer og sol

Nikki Beach – Selve navnet klinger av sommer og sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Barray NikkiMarbella HR 020

Stedet er kjent for sin gjestfrihet, den luksuriøse livsstilen og en meny som gleder alle matglade gjester – jetsette´re så vel som menigmann. Og for mange er navnet også synonymt med festlige, fargerike minner.
Nikki Beach er stedet der jetsettet utfolder seg med dyre middager, sjampanje i overflod, fest og farger. Her møter man en arabisk sjeik, en kjent skuespiller eller en berømt fotballspiller, og har man mange penger og mere tid, kan man dra på rundtur og besøke den ene Nikki Beach etter den andre: Miami Beach, Saint Tropez, Saint Barth, Marrakech, Koh Samui, Mallorca, Ibiza, Porto Heli, Monte Carlo, Courchevel, Dubai, Cannes, Toronto og selvfølgelig her i Marbella.

Nikki Beach for alle
Men Nikki Beach er langt fra bare for jetsettet og er ikke bare fest og farger. Og man behøver slett ikke være millionær for å spise en deilig lunsj eller nyte en herlig middag, slappe av i baren med en av de eksotiske drinken. Strandklubbens konsept er tilpasset slik at klubben ikke bare assosieres med et in-sted for de unge og rike, der musikken pumper ut og inn i sene nattetimer. Nå kan også barnefamilier og det grå pantere nyte den deilige strandklubben.
Nikki Beach I Marbella ligger ved en av de beste strendene i området. Stedet åpner hver dag klokken 10.00, bar og pool kl 11.00 og de hvite, bløte solsengene og luftige tipier innbyr til bare å sløve i solen hele dagen. Dessuten er det en stor utendørs restaurant, en åttekantet bar, en livsstilbutikk og et spaområde på stranden med spektakulær utsikt over Middelhavet.

En kulinarisk oplevelse
Restauranten på Nikki Beach Marbella tilbyr en variert matopplevelse og meny, foruten de fineste sjampanjer og en omfattende cocktail-liste. De kulinariske høydepunktene er fisk og skalldyr, overdådige sushifade og sesongbetonte salater med et internasjonalt islett. Restauranten holder åpent til lunsj hver dag 12.00 – 19.00 dessuten har restauranten også åpent til middag i juli og august måned, torsdag, fredag og lørdag da kjøkkenet stenger ved midnatt 24.

Arranngementer
Det første arrangementet på Nikki Beach Marbella denne sommeren var sesongåpningen White Party 26. mai. Og framover venter blant annet Sunset BBQ. Nikki at Night, Yacht party, Full moon party og mange andre spennende events og temafester. Hver søndag er Amazing Sunday – trolig det mest populære arrangement på Nikki Beach. Søndag 2. oktober stenger stedet for vinteren, noe som markeres med et Red Party. Dessuten er det mulig å leie Nikki Beach Marbella til private arrangementer.

Marbella

_______

Den første Nikki Beach Club ble åpnet i 1998 av Jack Penrod i Miami Beach, Florida. Siden har det gått slag i slag, og Nikki Beach har i dag klubber over hele verden. Vil du vite mer om Nikki Beach, om de events som finnes i løpet av sommeren i Marbella, eller hva som skjer Worldwide, så klikk deg inn på www.nikkibeach.com.
Har du lyst til å tilbringe din dag på Nikki Beach, nyte sommeren, solen og de lekre omgivelsene, så bestill bord på tlf.: 952 83 62 39.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet