Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nyt en deilig kveld på Hotel Puente Romano med Fashionvilla
Den eksklusive moteforretningen Fashionvilla byr lørdag 20. mars kl. 20.00 på stort gallamoteshow og veldedighetsmiddag med dans i samarbeid med Rotary-klubbene pa Costa del Sol på Hotel Puente Romano i Marbella. Arrangementet er sponset av Societe Generale Private Banking Hambros.
Det vil være rike muligheter til å nyte en deilig aften med moter, flotte omgivelser, musikk og gastronomiske delikatesser. Dessuten bys det på et spektakulært show av "Moulin Rouge Extravaganza", som opptrer i flotte kostymer. Kvelden byr også på moteshow der det framvises cocktail- og aftenkjoler av den tyske couturedesigneren Ella Singh.
Til inntekt for Rotary Foundations veldedighetssak "Stopp polio nå" blir det arrangert lotteri med flotte, luksuriøse premier.
Arrangementet koster 150 euros per person. Dresskode: Smoking.
For mer informasjon, kontakt Julia Rep fra Fashionvilla på: fashionvilla@telefonica.net eller 952 850 501.

Spennende nyheter hos møbelforretningen BoConcept
Våren byr på mange nyheter hos BoConcept. En av disse er den nye sofamodellen Milos som har bløtt utseende og moderne design. Det er tenkt på hver eneste detalj, og man har frihet til selv å skreddersy sofaen ut fra 13 forskjellige moduler som kan kombineres på flere forskjellige måter. Alle moduler er polstrede, og armlenene har samme vinkel som rygglenet slik at man alltid sitter behagelig. Man kan også få fotskamler i to forskjellige størrelser som gir en fleksibel løsning som passer til alle situasjoner.
Milos fås med mange forskjellige trekk i både lær og stoff som passer for enhver smak. I lær er sofaen spesielt lekker.
En anden stor nyhet hos BoConcept er det nye, moderne spisebordet Occa med de lekre Sjinbo – eller Canova spisestolene. Occa-spisebordet kan utvides og gir plass til opp til 18 personer. Spisebordet fås i hvitt, valnøtt eller svart eik.
Canova-spisestolen er moderne og smart og fås i mange forskjellige farver, bl.a. i svart, hvitt eller transparent orange, mens beina fås i stål og krom samt svart og orange lakk. Kombinasjonsmulighetene er mange, og det er bare deg selv som setter grensen.
Sjinbo-spisestolen er komfortabel og garanterer at man sitter behagelig. Stolen er en slank, elegant spisestol i tre som passer til alle spisestuer. Fås i svart eik, og putene kan fås i mange forskjellige farger, både stoffer og i lær.
For ytterligere informasjon, se www.boconcept.es

Nye sandaler hos Shop Cristina

Så er våren kommet, og det betyr sandaltid. Skobutikken Shop Cristina har nettopp fått inn helt nye sandaler av både masai-typen og de lette, vinklede Comfort Step, alle fra den fremadstormende tyske produsenten Chung Shi. Begge skotyper er balansesko og kan gi god hjelp ved forskjellige fysiske problemer.
Helt nye forskningsresultater fra Lutrinaklinik i Kaiserslautern, Tyskland, viser at den vinklede Comfort Step-sko er den best egnede for å avhjelpe kneproblemer, fordi gangen, og dermed kneet alltid gjennomføres korrekt. Dette har også stor betydning for en forbedret blodsirkulasjon fordi ankelen alltid vippes opp ved hvert skritt og dermed aktiverer venepumpen.
Comfort Step-skoene aktiverer også muskulaturen i føttene, og på den måten kan en del smerter i føttene reduseres. Begge typer sko er gode for hælen – hver på sin måte. Den runde skoen er best ved diskoprolaps, idet den vinklede sålen trener ryggsøylen og derfor er bedre egnet for å styrke ryggmuskulaturen og forebygge.
I både den runde masai-utgaven og i den vinklede Comfort Step har vi fått inn en hvit og en svart sandal. Begge modeller er laget i lekkert bløtt lær og med innersåler som kan tas ut og vaskes. Hos Shop Cristina kan du prøve begge typer balansesko, og vi hjelper deg med å finne nettopp den skoen som passer deg og dine behov best. Både masai-typene og de vinklede Comfort Step har priser fra 179 euro.
Som en nyhet kan Shop Cristina også nå tilby en superlett seilersko med flat, bløt såle som bygger på prinsippene fra våre kjente og superbløte Dux plastikksko. Disse nye Dux Beach er laget i et behagelig tekstilmateriale og fås i seks friske farger til både herrer og damer og koster 54,90 euros.
Klikk deg inn på vår hjemmeside: www.shopcristina.com for å se alle de nye modellene eller besøk Shop Cristina i Fuengirola og opplev hvilken forskjell et par Chung Shi-sko kan gjøre for deg.

Unik sjanse til å møte kjøkkendesigner og arkitekt
Å få nytt kjøkken dreier seg ikke bare om valg av farger, fronter, håndtak og harde hvitevarer, men også om hvorvidt kjøkkenet i høyere grad skal integreres i boligen og om det derfor er tid ombygging.
Det mener innehaveren av kjøkkenforretningen Unique Lifestyle i Fuengirola, Henrik Birch Kristiansen, og den beslutningen rådfører han gjerne sine kunder om.
– Vi vil gjerne fortelle dem som overveier å få installert et nytt kjøkken, hvilke muligheter de har. Det kan være snakk om å rive ned en vegg, hvilket kanskje ville resultere i at hele boligen og ikke bare kjøkkenet fremstår som nytt. Dessuten kan vi bistå våre kunder, hvis de ønsker å bygge om eller bygge til, og alt dette vil vi i samarbeid med vår arkitekt vise, forteller Henrik Birch Kristiansen fra Unique Lifestyle som forhandler det kjente kjøkkenmerket Sønderborg Køkken. Han fortsetter: – Vi lager en skisse og en tredimensjonal visning av boligen, så kunden virkelig kan se hvilke muligheter som finnes.
Unique Lifestyle holder derfor åpent hus 9. april. Da er alle velkomne til å kikke innom og få en prat om kjøkken med både Henrik, firmaets arkitekt, samt eier av og sjefdesigner for Sønderborg Køkken, Johnny Petersen.
– Samme dag vil vi dessuten overrekke en sjekk til et veldedig formål. Pengene kommer fra de fem prosentene av våre inntekter, som jeg fra februar og fram til slutten av mars har øremerket et godt formål, forklarer Henrik som først 9. april vil avsløre hvilken organisasjon som kommer til å få nyte godt av pengene.
Dørene er åpne fra kl. 10.00-18.00, så stikk innom på Avda. Clemente Díaz Ruíz i Fuengirola for å høre hvordan Unique Lifestyle kan forvandle ikke bare et kjøkken, men hele boligen.

Nå kan du støtte Cudeca hver gang du leier bil

Helle Hollis Car rental støtter CUDECA ved å donere 10 % av leieprisen (gruppe C-bil) til denne organisasjonen. Cudeca Cancer Care Hospice er en selvfinansierende veldedighetsinstitusjon og formålet er å yte gratis pleie og spesialisert behandling til pasienter som lider av framskreden kreft, og støtte til deres familier.
Hans Hugo From, adm. direktør i Helle Hollis forteller, at Helle Hollis har støttet Cudeca gjennom mange år, og at han nå har gleden av å meddele at man nå har gått et skritt videre i støtten.
– Jeg tror ikke det finnes en eneste familie som ikke på et eller annet tidspunkt har blitt rammet av kreft, enten ved at familiemedlemmer eller nære venner og kolleger har blitt rammet. Personlig kjenner jeg et par tilfeller der mine venner har fått hjelp av Cudeca, sier Hans Hugo From.
– Cudeca gjør en stor og svært viktig og beundringsverdig stykke arbeid i samfunnet. Det meste av arbeidet utføres av frivillige som gjør det enda mer beundringsverdig.
Du kan kanskje innvende at når du bor her, så har du sjelden behov for å leie en bil. Men jeg er sikker på, at du har mange venner og familie som kommer for å besøke deg på Costa del Sol. Hvorfor ikke fortelle dem at ved å leie bil hos Helle Hollis, kan du støtte vårt lokale hospice. Jo flere som reserverer bil med Cudecas charitynummer, jo mer penger blir donert til organisasjonen, fortsetter Hans Hugo From.
– Vårt samarbeid med Cudeca er svært enkelt, forklarer Christine Fleischer, marketingsjef hos Helle Hollis.
– Kunden må bare nevne Cudeca s charitynummer C0001 når han eller hun bestiller sin bil via faks eller telefon, eller ved å taste Cudecas Charity nummer når han reserverer online på www.hellehollis.com. Vi har også opprettet en direkte link fra hjemmesiden www.cudeca.org. Det blir donert 10 % av leieprisen på biler i gruppe C til Cudeca – og dessuten gir vi 15 % rabatt på billeien.
Rocio Torres Mancera, Cudeca Presse- og Fundraising Manager tilføyer at hospicet er svært glad for den nye avtalen med Helle Hollis.
– Vi har nå store forhåpninger om at mange som har behov for å leie bil, vil leie gjennom Helle Hollis og dermed støtte Cudeca. Da kan Cudeca fortsette med å tilby sin service til pasienter som lider av framskreden kreft.

Ny innovativ metode for å skape den perfekte brillen
Hos Dan Optica kan man nå få foretatt en 3D-måling av øynene. Denne innovative metoden gjør det enda sikrere at man finner fram til den helt riktige brilleløsning for hver enkelt person. Målemetoden er oppfunnet og utviklet av firmaet Essilor ut fra konseptet om at ”jo bedre man kjenner øyet, jo enklere er det å finne den perfekte brillen”. Metoden kalles Eyecode og er det nyeste innenfor optikerverdenen. Med ordet Eyecode menes øyets koding.
Med det nye systemet tas det et 3D-mål av øyet med utgangspunkt i sentrum av øyets rotasjonspunkt. Resultatet er ”Eyecode” eller øyets koding, og med dette kan man i kombinasjon med tilpassning, øyets visuelle oppførsel samt brillestyrken, oppnå den beste, mest personlige og fysiologiske løsningen på markedet. Med Eyecode oppnås dessuten en brille som er fem ganger mer presis enn det som hittil har vært mulig.
Med en Eyecode-måling kan de som er lei av ikke å kunne se optimalt med de nåværende brillene, få et par som er 100 % tilpasset personens syn.
Hos Dan Optica er målet alltid å være et skritt foran i utviklingen for å kunne tilby de beste løsningene. For mer informasjon om Dan Opticas mange andre produkter, se www.danoptica.com.

Skandinavisk tv og radio
Som skandinav på Costa del Sol behøver man ikke å unnvære sine favoritt tv- og radioprogrammer, og Nicolai Aarestrup og Christian Andersen som driver firmaet Danelca, kan hjelpe til med nettopp det. Nøkkelordene er punktlighet og overholdelse av avtaler.
Firmaet dekker hele kyststrekningen fra Sotogrande til Almería og tilbyr alt innen for tv- og radiomottak, samt salg av tv, paraboler, digitalmottakere og annet utstyr. Danelcas service er på topp og mottoet er at de holder det de lover – og ikke går før alt virker.
– Er du interessert i å drive seriøs forretning, og ønsker å bli respektert for de ytelser du tilbyr, er halve jobben nettopp service. En ting er å levere en vare og så gå igjen, en annen er å sjekke at alt fungerer, besvare kundens spørsmål og sørge for at det også ytes service etter at arbeidet er avsluttet, sier Nicolai som yter tre års garanti på alle installasjoner. Danelcas priser ligger på samme nivå som de spanske, men Nicolai og Christians nisje er service og det faktum at det brukes tid på for eksempel å legge kabler og ledninger pent.
Kunder kan vanligvis få en avtale med Danelca i løpet av en uke, og firmaet tar selv med alt utstyr slik at arbeidet kan gjøres ferdig samme dag.
For ytterligere informasjon om Danelcas produkter www.danelca.com

Direct Telecom fokuserer på det skandinaviske marked
Direct Telecom som ble etablert i 1994, startet med målsettingen om å tilby ytelser innen for telekommunikasjon til utlendinger i Spania. Direct Telecom tilbyr i dag et bredt spekter av ytelser der de viktigste er fast telefonlinje, mobiltelefoni og internett til konkurransedyktige priser. Alle ytelser er tilpasset det utenlandske publikum i Spania for på den måten å kunne tilby kundene den mest optimale servicen.
Direct Telecoms hovedkontor ligger på Tenerife, men tross kontorets beliggenhet fokuserer firmaet på det utenlandske markedet på Costa del Sol og har for kort tid siden åpnet nytt kontor på Avenida de Las Palmeras i Benalmádena Costa der kundene kan betjenes direkte.
For hele tiden å kunne følge med på skandinavenes behov og ønsker, legger man hos Direct Telecom stort arbeid i å holde seg à jour med alt som rører seg blant skandinaver på Costa del Sol. For å kunne oppnå dette, deltar Direct Telecom i forskjellige skandinaviske arrangementer på kysten, samt inngår samarbeidsavtaler som er nødvendige for best å veilede og gi service til det skandinaviske publikum.
For mer informasjon om priser og tilbud, se Direct Telecoms hjemmeside www.direct-telecom.es

Canadisk gourmet-grillmerke hos Aquapool Spas

Vi går de lune, lyse kveldene i møte – og dermed også starten på grillsesongen.
Spa-forhandleren Aquapool Spas, som tilbyr luksus-spa og designerhagemøbler, fører nå også grill fra det canadiske merket Napoleon Gourmet Grills. Disse grillene gjør grilling i toppklasse til en lek for alle. Firmaet er svært anerkjent i Nord-Amerika der de startet opp i 1976. Fram til i dag har innovativ teknologi og design – godt hjulpet av god kvalitet, ført til stor suksess.
Nå forhandler Aquapool Spas gassgrillserien Mirage Grills som har noen spennende egenskaper som en infrarød ”sizzle zone” som på bare 25 sekunder varmer opp til 950 grader Celcius slik at det ikke lenger er noen unnskyldning for ikke å lage perfekte, saftige og smakfulle biffer på grillen.
Serien er utført i flott, innovativ design i rustfritt stål og fås som vogn eller fast modell. Av funksjoner i serien kan nevnes enkel og rask oppvarming, temperaturmåler, bakgrunnslys på knappene for grilling i sene kveldstimer, flyttbar dryppbakke i grillens fulle lengde for enkel rengjøring, samt krydderhylle der du alltid har alt like i nærheten. Utover de nevnte funksjonene kan det velges ekstrafunksjoner som f.eks. integrerte skuffer for bedre oppbevaringsplass. Dessuten følger det Napoleons griller “President’s Limited Lifetime Warranty” som garanterer at kunden får perfekt grilling mange år framover med sin Mirage Grill.
Man kan se Mirage-serien hos Aquapool Spas i Poligono Industrial de San Pedro, San Pedro de Alcántara og nyte sommeren på terrassen med perfekt grillede biffer.

Nyhet hos SpainMäklarna – Way to the Sun

Utviklingen hos den skandinaviske kjeden av eiendomsmeklere på Costa del Sol tar nok et steg framover.
I Nerja har nå eiendomsmegleren Eurohome blitt medlem i vår kjede SpainMäklarna. Eurohome som har sitt kontor i det sentrale Nerja, dekker hele den østre Costa del Sol, fra Málaga till Almuñecar. Megleren Jan Ljungquist som har arbeidet med skandinaviske kunder i mange år, er den personen du må kontakte om du skal kjøpe eller selge i dette området.
I området Marbella/Puerto Banús til Estepona, har SpainMäklarnas partner Andalucian Estates med Kjell Hummelgren flyttet sitt kontor til et mer sentralt sted. Det nye kontoret ligger i senteret Centro Plaza i Nueva Andalucia, rett ovenfor Puerto Banus. I senteret som er en populær møteplass for skandinaver, finnes svenske restauranter og alle de skandinaviske bankene som SpainMäklarna samarbeider med.
I området Cabopino til Marbella har SpainMäklarnas partner Conrisa Group med Anita Siggerud som sjef, åpnet sitt nye kontor. Kontoret ligger sentralt i Cabopino med gode parkeringsmuligheter.
I Benalmádena, Mijas og Fuengirola har Kent Lund og Michael Irgens kontor på c/Chalupa nr 2 Benalmadéna – ved Torrequebrada Golf. De tilbyr boliger fra Miraflores til Malaga.
SpainMäklarna finnes nå på hele Costa del Sol, fra Nerja i øst til Sotogrande i vest. SpainMäklarna er et nytt konsept for kjøp og salg av eiendommer på Costa del Sol. SpainMäklarna er en sammenslutning av fem uavhengige eiendomsmeglere som arbeider med samme kvalitetskrav og med fokus på lokal kundeservice. Vi har svært god lokalkunnskap og har alltid som mål å gi våre kunder best mulig service. For mer informasjon, kontakt Michael Irgens.
SpainMäklarna tror på innovasjon og omsorg. Ærlighet og god forretningsmoral.
www.Spainmaklarna.com

Vårens store konsertopplevelse

Lørdag 8. mai kl. 19.00 slås portene opp på Castillo Sohail i Fuengirola. Det er Smokie-konsert under åpen himmel, og de ca. 2.000 tilskuerne kan rocke med på megahits som ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” og ”Do you think you know how to love me” under den to timer lange konserten.
Firmaet bak initiativet er EventHuset med Henrik Andersen i spissen. Han har tidligere arrangert konserter med Kim Larsen, Thomas Helmig og Shu-bi-dua.
– Det er det å få stablet noe på beina som er drivkraften. Slik har jeg alltid vært, og det var derfor typisk nok meg som arrangerte skolefestene da jeg var tenåring. Jeg elsker å ha mange baller i lufta og få alle endene til å møtes. Og så vil jeg gjerne gi folk noen gode opplevelser, ikke bare konserter – vi skal gjøre alle slags events her på kysten, lover Henrik Andersen.
– At det ble Smokie denne gangen, skyldes et sammenfall av begivenheter. Mange har oppfordret meg til å fikse noen flere internasjonale konserter, for også å tilgodese spanjoler, engelskmenn og andre nasjonaliteter på kysten. På et tidspunkt var jeg på besøk hos en gammel venninnes foreldre, og velkjente hits drønnet ut av høyttalerne. Med hånden på hjertet visste jeg ikke at det var Smokie. Samme uke traff jeg på bandets manager, og da han uttrykte stor interesse for å gi konsert på Costa del Sol, satte vi prosjektet på skinner, forteller Henrik som har fått stor oppbakking fra en rekke medier og fra Fuengirola kommune, som er en aktiv medspiller i EventHusets første konsert på Castillo Sohail 8. mai.
– Når man tenker på det store internasjonale publikumet som bor her på Costa del Sol året rundt, er konserttilbudet ekstremt tynt og mangelfullt. Det vil vi gjøre noe med.
Smokie har vært på banen i mer enn 35 år, og er fortsatt på toppen. Det venter helt sikkert publikum en kjempeopplevelse, for det er ikke hver dag et så stort navn kommer til byen. Billettsalget starter 1. mars, men ryktet om konserten har raskt spredt seg, så det har allerede vært mange forespørsler etter billetter, forteller Henrik Andersen og fortsetter:
– Smokie har to hjemmebaner; England og Skandinavia der gruppen årlig gir 25 – 30 konserter. Vi er overbevist om at verken dansker, svensker eller nordmenn vil gå glipp av en kveld i så godt selskap, sier Henrik og forsikrer at alt blir gjort for å skape de helt riktige rammene om begivenheten.
– Det er både stå- og sitteplasser samt et lekkert VIP-område med loungemøbler og fri skjenking, og etter konserten er det stor 80-talls After Party med den beste dansemusikken fra denne epoken.
Den stort anlagte Smokie-konserten (som du kan lese mer om et annet sted i Det Norske Magasinet) blir EventHusets debut, men allerede til høsten er det igjen store navn og spennende events på plakaten.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.