Månedsmagasinet på Costa del Sol

Første veganske ‘slakteri’ på Solkysten

Det har vært planlagt lenge, men nå har den første veganske ‘slakteren’ åpnet på Costa del Sol. Den ligger på gaten Héroe de Sostoa i bydelen Huelin i Málaga by, men kundene kommer fra hele kysten. ”Vi garanterer den beste… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spania skaper 100 000 nye stillinger

Utviklingen i den spanske arbeidsløsheten har for alvor snudd.Februar hører alltid til blant årets dårligste måneder, men i år har det blitt skapt 100 000 nye stillinger i landet. Den gode nyheten smitter av på ledighetstallene i både Andalucía og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Dyremottak innvies i Marbella

Dyremottaket Triple A Association i Marbella har akkurat innviet sine nye lokaler. Med en stor innsats fra Marbellas kommune har anleggene betydelige forbedringer. Marbellas ordfører, Ángeles Muñoz, har i løpet av uken besøkt anleggene som består av 2000 kvadratmeter bygninger… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

163 nye lokale politibetjenter

Totalt 163 nye politibetjenter har bestått kurset fra Instituttet for nødsituasjoner og offentlig sikkerhet i Andalucía (IESPA) og vil nå bli innlemmet i den lokale politistyrken i 52 kommuner fordelt på de åtte provinsene i regionen. Inngangskurset i Andalucías lokale… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Vårregn på vei

Det blir værforandringer igjen i Málaga og på Costa del Sol ifølge det spanske meteorologiske instituttet (Aemet). Et stormsenter utenfor Galicia-kysten forventes å etterlate «utbredt og vedvarende regn» i hele Andalucía fra og med torsdag 7. mars. Aemet advarer samtidig… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.