Månedsmagasinet på Costa del Sol

Solkysten oversvømmer med turistboliger

Mengden turistboliger stiger raskt i hele landet. Det er i dag registrert 306 000 boliger med korttidsutleie for turister i Spania. Det er en økning på 16 prosent på bare et år, og spesielt på Costa del Sol er økningen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny abortlov realiseres

Den ble vedtatt for 13 år siden, og nå realiseres den. Tilbake i 2010, da den spanske statsministeren het José Luis Zapatero, samlet hans regjering flertall for en abortlov som skulle sikre alle kvinner i Spania rett til fri abort.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

‘Hjemmelekse’ til Málaga – flere vanlige boliger og mer engelsk

I april 2022 landet en av de mest aktive investorene i Europa, risikokapitalfondet Startup Wise Guys, i Málaga med ambisjonen å bidra til å forvandle provinshovedstaden til «et økosystem med en lokal del og godt med plass for internasjonale startup… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

26 arrestert for ulovlig vanning

Guardia Civil har arrestert 26 personer for mistanke om ulovlig vanning av subtropisk frukt i det tørkerammede Axarquía-området hvor det lokale vannreservoaret nå er knapt 9,8 % av sin kapasitet. De arresterte er anklaget for forbrytelser mot naturressurser og miljøet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga er Spanias nest dyreste by for konstruksjon

Sammen med Barcelona og Madrid leder Málaga nå listen over spanske byer hvor det er dyrest å bygge ifølge International Construction Cost (ICC) 2023. ICC har analysert 100 storbyer på seks kontinenter, med Genève, London og New York på verdenstoppen når… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.