Månedsmagasinet på Costa del Sol

Ekstreme mengder olivenpollen i luften

Det er sjelden at det på Solkysten måles over 1500 enheter olivenpollen per kubikkmeter luft. Men det er tilfellet akkurat nå. Mengden med olivenpollen på Costa del Sol betegnes som «ekstremt høy» i disse ukene. Det er de høye temperaturer… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Gambling tar overhånd på Solkysten

Det gambles som aldri før på Costa del Sol. De siste tallene fra myndighetene viser at Málaga-provinsens 1,7 millioner innbyggere spilte for 156 millioner euro i fjor. Det er mer enn noen gang. Tallene og utviklingen bekymrer spesielt Málagas rehabiliteringssenter… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Stor, gratis yogafestival

Nå har du en unik sjanse til å koble av og praktisere yoga, meditasjon og mindfulness ved havet når Puerto Banús holder sin første internasjonale yogafestival. Fra 26. til 28. mai er det nemlig tid for Cívitas Puerto Banús Festival Internacional… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Cruiseskipmåned for Málaga havn

Málaga havn forventer 46 cruiseskip fra hele verden, de aller fleste i høyluksusklassen, denne måneden. Provinshovedstaden fikk en travel sesongstart med hele tre enorme cruiseskip pakket med turister som dokket i havnen på 1. mai. Odyssey of the Seas har vært i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Norwegian fortsetter utvidelsene mellom Norden og Spania

Flyselskapet Norwegian lanserte nye ruter til Málaga sist måned, men utvidelsene for selskapet som nesten gikk konkurs under Covid, ender ikke der. Norwegian er tilbake for fulle maskiner med nye ruter til Barcelona fra 1. mai, en utvidelse som vil… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.