Månedsmagasinet på Costa del Sol

Gradestokken kryper oppover

Påskeuken bragte først høye temperaturer som kjølte av en aning i de siste påskedagene, men fremdeler med sol og oppholdsvær. Det fine været medførte at alle påskeprosesjoner i hele provinsen kunne gjennomføres som planlagt, akkurat som alle påskespill og andre… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Både restaurant- og byggebransjen mangler arbeidskraft

De to store motorene i Málaga-provinsens økonomi har et problem. De mangler verken kunder, investorer eller materialer. De mangler derimot arbeidskraft. Problemet i restaurantbransjen har stått på siden pandemien, hvor mange ansatte fant jobb i andre bransjer. Det siste året… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fantastisk påske for Solkysten

De stigende prisene har verken minsket reiselysten eller lysten til å nyte det gode livet. Langs hele Costa del Sol meldes det om en fantastisk god påskeuke – kanskje den beste noensinne. ”Det fine været ble prikken over i-en. Alle… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Banco de Españas beskjed til millioner av innbyggere med boliglån

De fleste innbyggerne i Spania har ikke nok oppsparte midler og trenger å søke om boliglån for å kjøpe seg hus. Grunnet avbetalingsperiodens lengde kan folk komme opp i situasjoner hvor de har vanskeligheter med å betale avdragene. Derfor har… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Husokkupanter vil ha luksuseiendommer med havutsikt

Med sol og sommertemperaturer komme de proffe husokkupantene eller okupas tilbake til Middelhavskysten. Men en hvilken som helst eiendom er ikke nok for dem. Nei, de proffe okupas-bandene vil ha luksuseiendommer med havutsikt!  Guardia Civil etterforsker nå et velorganisert kriminelt nettverk som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.