Månedsmagasinet på Costa del Sol

Bank i Málaga sprengt i luften

Beboerne i deler av Málaga sentrum ble vekket av to store eksplosjoner på natt til fredag. Motivet var et ganske utradisjonelt bankran av minibankautomatene på en ING-bankfilial. Banken ligger midt på Avenida de Andalucía som er en av store hovedveiene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Boligmarkedet: 2022 tangerer historiens beste salgstall

2007 var rekordenes år, men 2022 snerter borti rekorden. Fjoråret var fenomenalt for boligmarkedet på Costa del Sol. Med 42 041 bolighandler var man bare 345 handler fra å matche salgstallet fra 2007. Den gangen gikk det ikke bare bra… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Slutt på nabokrangel om spanske flagg

I slutten av januar kunne man lese nyheten om en intens konflikt i et boligområde på Costa del Sol. Konflikten berørte flere naboer som av estetiske grunner ikke satte pris på at deres andre naboer hadde spanske flagg på sine… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Halvparten av Málagas casas rurales allerede reservert for sommeren

Rural turisme i Malaga-provinsens innland er mer populær enn noensinne, da mange ser fordelene av å feriere i rolige naturomgivelser. Mer enn halvparten av provinsens såkalte casas rurales har blitt reservert for sommerhalvåret ifølge en markedsundersøkelse fra den digitale reiseplattformen Ruralidays.com.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.