Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sneaky Finders
− mordmysteriet kommer til Málaga i januar 2020

Sneaky Finders
− mordmysteriet kommer til Málaga i januar 2020

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Mener du at du har en indre Hercule Poirot, Sherlock Homes, Ms. Marple, Jessica Fletcher, Columbo eller kanskje en Tin Tin i deg? Så er det på tide å lete frem detektivhatten, når rollespillversjonen av det populære brettspillet Cluedo går av stabelen 25. januar i Málaga sentrum.
 
Det er firmaet CluedUpp som står bak arrangementet, som har vært avholdt i hundrevis av byer i hele Europa. Temaet for arrangementet i Málaga er Sneaky Finders, basert på BBC-dramaet Peaky Blinders, og historien krever at detektivene tar del i å oppklare en spennende og komplisert mordforbrytelse, som finner sted i 1920-årene.
 
Rent praktisk er det et spill som bringer deg rundt i hele sentrum av byen, hvor du via CluedUps app skal finne virtuelle vitner, avskrive mistenkte og fange morderen, før det er for sent.
 
CluedUpps grunnlegger, Tref Griffiths uttaler: «Vi er kjempefan av Peaky Blinders her hos CluedUpp, og da det allerede slippes en ny sesong i begynnelsen av 2020, tenkte vi at det var det beste tidspunktet for å holde våre Sneaky Finders-events, som er inspirert av 1920-årenes Peaky Blinders-periode. Vi kan nesten ikke vente med å se om våre detektiver kan finne ut av gåten og løse vår hittil mest kompliserte sak.»
 
Mordmysteriet løses altså via CluedUpss app, som finnes både til iOS og Android. Alt du behøver for å delta er en smartphone og et lag på seks snedige detektiver som kan delta i mordmysteriet 25. januar. Arrangementet finner kun sted denne ene dagen i Málaga.
 
Billetter er til salgs allerede og koster 42 € totalt for et lag på seks voksne (små detektiver og hunder er gratis) og kan kjøpes på CluedUpps hjemmeside: www.cluedupp.com/products/malaga-detective-day
 
Av Louise Mercedes Frank, louise-mercedes@norrbom.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet