Månedsmagasinet på Costa del Sol
Café del Mundo holder konsert i Nerja – Gitar-duoen har lagt Europa for sine føtter

Café del Mundo holder konsert i Nerja - Gitar-duoen har lagt Europa for sine føtter

Gitaristene Jan Pascal og Alexander Kilian utgjør noe så særegent som en tysk flamencoduo. 

De holder ca. 120 konserter i året, og bare i 2019 fylte de blant annet salene på Café La Danse i Paris samt på den verdensberømte Ronnie Scott’s Club i London. I tillegg spilte de inn sitt nyeste album Famous Tracks i det ikoniske Abbey Road Studio.

Det er dog under deres liveshow at magien virkelig kommer til uttrykk, når de med energi og virtuositet skaper uforglemmelige øyeblikk med sine fantastiske gitarferdigheter. Duoen spiller klassiske melodier, men har også sine egne komposisjoner, hvor de fusjonerer jazz, funk og ‘mainstream’ elementer. Det er konserter som får publikum til å reise seg fra stolen, da man ikke kan unngå å bli revet med av stemningen.

Café del Mundo representerer en blanding av det akustiske og det totalt nye – en blanding som er høyst uvanlig. Ikke gå glipp av en helt spesiell kveld i Nerja med flamenco som du aldri har hørt den før.

Praktiske opplysninger

Centro Cultural Villa de Nerja, 26. mars kl. 20.00. Forsalg av billetter (10 euro): www.mientrada.net. Eller i billettluken hos Centro Cultural (12 euro).

www.cafedelmundo.de

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.