Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nikki Beach – 20 år med feiringer

Nikki Beach – 20 år med feiringer

Nikki Beach, det familieeide og -drevne internasjonale varemerket for luksusliv og gjestfrihet feirer nå 20 år i bransjen. Varemerket, hvilket er det første og opprinnelige konseptet for luksusstrandklubb, med 14 klubber rundt omkring i hele verden, har blomstret frem til å bli et velrenommert hotell- og resortforetak.
 
Foretaket ble startet i 1998 som en lun hage ved havet i Miami Beach. Dette ble kalt Café Nikki for å hedre Nicole Penrod, Jack Penrods datter, som omkom i en trafikkulykke når hen bare var 18 år. Jack og hans kone Lucia Penrod plantet en vakker Zen-liknende blomster- og sommerfuglpark hvor det fantes en liten café, alt for å hedre Nicole. Gjestene som besøkte Café Nikki fortalte om det til andre, og derav varemerkets oppfordring; ”Tell Only Your Best Friends”.
 
Så smått fant også kjendiser veien til Café Nikki og forelsket seg i energien der. Med Café Nikkis fremgang startet en naturlig ekspansjon mot stranden, og så ble Nikki Beach født. Familien Penrods hengivenhet til ”Celebrate Life” og merkets slagord ”Celebration of Live” er foretakets mission og løfte.
 
Og dette, damer og herrer, er eksakt hva vi kommer til å gjøre denne sesongen i 2019. Vi kommer til å danse & le, og vi kommer til å Feire Livet og skape morgendagens minner, for det er det vi gjør.
 

Rosé Saturdays Brunch

Drink Pink! For første gang lanserer vi vår fantastiske ROSÉ SATURDAYS BRUNCH! Nyt en fantastisk dag med å nippe til rosévin under palmene sammen med en fantastisk brunch. Nyt denne fantastiske brunchen hver lørdag for kun 79 euro, inklusiv ubegrenset mengde med rosévin mellom kl. 12-15. Drøm, dans og nyt en dag fylt med morgendagens rosa minner!
 
NIKKI BEACH3
©ArtmanAgency_7713
 

Middag i sanden

Ferie og avslapning aktivert! La deg omslutte av en sensasjonell reise gjennom våre nye opplevelser denne sesongen. Spis med dine beste venner under palmetrærne og de glimtende lysene med dine føtter i sanden, mens du lytter til bølgenes skvulp, og ”Celebrate Life” på den mest glamorøse Middelhavsmåten! Vi venter på deg, så vi kan skape minner sammen, som varer evig!
  
Datoer: 28. juni, 19. juli, 16. august
Tid: Begynner kl. 21
Pris: 89 € pr. person – 4-retters meny, inkludert vann og kaffe
Bookinger: reservations.marbella@nikkibeach.com
 
 
 
 
NIKKI BEACH2
 
 
 
 
Av Images: Artman Agency

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.