Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ubegrensede muligheter i ditt nye drømmekjøkken

Ubegrensede muligheter i ditt nye drømmekjøkken

Køkken 1
 
Drømmer du om et nytt kjøkken, skapt med utgangspunkt i dine egne ideer og ønsker? Da kan Nordic Muebles hjelpe deg gjennom idéfasen, konkretisere dine ønsker og lage og montere drømmekjøkkenet.
 
Med eget verksted og egne håndverkere er det nesten ingen grenser for hva Nordic Muebles kan, enten du ønsker deg et nytt kjøkken, bad eller garderobe, for egenproduksjonen er med på å holde prisene nede.
Et eksempel på de spesielle resultatene som kan oppnås, er det kombinerte kjøkken og stue, designet for arkitekten Luis Pavón Fernández.
«Han hadde en litt skjør, men deilig utfordrende idé som han presenterte for oss, og så innledet vi et samarbeid med ham for å konkretisere og realisere prosjektet og fant en løsning. Det ble målt opp, tegnet, diskutert, endret og diskutert nye ideer og andre muligheter. Og sluttresultatet ble helt i tråd med ideen bak prosjektet,» forteller Conny Boa som designet prosjektet sammen med Jan Baastrup.
Luis Pavón Fernández hadde blant annet en idé om en hengende hage i stuen. Den var allerede blitt kjøpt, så her sørget Nordic Muebles’ medarbeidere for å kutte til skap og møbler slik at det passet. Og det er akkurat den måten Nordic Muebles arbeider på. Tilpassning og fleksibilitet er nøkkelordene, og ingen oppgave er for liten og ingen for stor.
«Vi favner bredt og kan både levere vanlige og spesialiserte standardløsninger, og som sagt også litt mer utfordrende og mer avanserte oppgaver. Vår fleksibilitet er maksimal, fordi vi selv framstiller og produserer mange av møblene slik at det harmonerer med kundens behov.»
«For oss er det alltid spennende å få en utfordring og være med i prosessen og være med på å komme med idéer om hvordan det individuelle drømmekjøkken kan bli, så derfor oppfordrer vi gjerne våre nåværende og kommende kunder til å komme og fortelle om sine ideer og ønsker,» sier Jan Baastrup.
«Totalrenoveringer kan vi også klare, og vi har løsninger for det meste, uansett hva budsjettet måtte være.»
 
Alle muligheter
Selv om det er litt annerledes med en hengende hage i stuen, så understreker Jan Baastrup at nesten ingenting er umulig hvis man får en god eller spennende idé, slik Luis Pavón Fernández hadde.
«Kanskje har man selv tegninger av noen ideer som vi kan snakke om, eller så kan vi lage noen forslag utfra det som fortelles. Og det koster ikke noe å få målt opp eller laget nogen forslag i form av tegninger,» sier Jan Baastrup og fortsetter:
«Dessuten har vi uendelige muligheter v ed alle materialer, modeller og løsninger. Vi strekker oss langt for å finne ut av kundens ønsker og behov, og presentere så den endelige ideen så realistisk og innbydende som mulig.»
Nordic Muebles tilbyr også å levere kjøkken, bad eller garderobe i Skandinavia og kan også sørge for monteringen. Firmaet har spesialisert seg på å lage kjøkken, bad og garderobe, men som man kan se, kan stue eller andre rom i boligen nå også gjøres mer praktiske og funksjonelle med hjelp fra Nordic Muebles.
Les mer på den nye hjemmesiden; www.nordicmuebles.com.
 
Av Kasper Ellesøe, kasper@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.