Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fantastisk service til svært god pris

Storartet service, lekre leiligheter og luksusfasiliteter rett ved populære golfbaner er det man får om man kjøper en leilighet i det nybygde Aloha Hill Club.
Det femstjerners luksus boligkomplekset Aloha Hill Club i Marbella, Nueva Andalucía, står endelig klar til innflytting etter å ha vært under bygging i flere år. 26. desember kom den avgjørende og viktige bruksgodkjennelsen (Licencia de Primera Ocupación), og allerede i påsken flyttet de første inn i sine nye leiligheter. En av investorene er danske Morten Remo, og han er stolt over å ha fått prosjektet ferdig.
”Det har vært en lang prosess som vi har fulgt stramt og disiplinert. Da vi fikk det siste papiret på at komplekset er lovlig, var det en stor dag. Og da vi i slutten av februar overdro det første skjøtet til en kjøper, ble det feiret med et glass sjampanje og en velkomstgave. Det er ingen hemmelighet at vi er svært stolte over at det nå er ferdig,” forteller Morten som har investert i prosjektet sammen med dansken Carsten og østerrikeren Greg.
Det hele ligner aller mest et stort hotellresort. De laksefargede bygningene komplementerer på fremragende vis de grønne fargene fra gresset og palmene som omkranser boligblokkene og pool-området. Men det er ikke et hotell, for de 140 leilighetene er eierleiligheter. Men på Aloha Hill Club ytes den samme servicen som på et luksushotell, og ligne lite på hva man finner andre steder på Costa del Sol.
”Hele komplekset er utført i høy kvalitet og med gode materialer, og så har vi vår Concierge Service som er helt unik. Du finner ikke noe privat leilighetsprosjekt på Costa del Sol som har den servicen som vi har,” forteller Morten Remo.

For livsnytere
Concierge Service betyr at Aloha Hill Clubs dedikerte personale yter en service til beboerne som man ellers bare finner på et luksushotell. På Aloha Hill Club er det blant annet gratis shuttle-service til Marbella og Puerto Banús, fitness, spa, golf putting green, tennis, padle og en temperert vinkjeller med plass til 7.200 flasker der det er mulig å ha sitt eget, personlige lagringssted for vin, dersom man er medlem av vinklubben.
”Alt er i orden, og med vårt tilbud henvender vi oss til en bred skare av folk som har det til felles at de er livsnytere og velbeslåtte folk som gjerne vil slappe av uten å måtte gjøre for mye. Og det er mulig her. Men vi vil at folk betaler sine fellesutgifter, for ellers går det ut over alle,” sier Morten Remo og forteller at man har ansatt en erfaren leder for Concierge Servicen.
”Vår direktør Fernando Portal har kjempelang erfaring innenfor hotell-, turisme- og restaurasjonsbransjen. Han er lektor på Complutense Universitet i Madrid og Universitetet i Granada, og han kan sikre det høyest mulige servicenivået. Derfor er vi også blitt sertifisert av universitetene i Granada og Madrid for å utdanne folk innenfor bransjen. Det er helt unikt,” sier Morten Remo.
Aloha Hill Clubs leiligheter er svært romslige og har to eller tre rom, og de er mellom 90 m2 og 139 m2, eksklusiv terrassene som er mellom 25 m2 og 170 m2. Man kan velge selv å møblere leilighetene eller man kan velge en av ”møbelpakkene”, som Aloha Hill Club tilbyr i samarbeid med det danskeide Interiør Direct.
”Der er fem års garanti på møblene. Det er ikke noe man finner andre steder. Vi har vår egen interiør designavdeling som sørger for at beboerne får det de vil ha, og har man spesielle ønsker, hjelper vi også til med det,” sier Morten Remo.

Stort potensiale
Eier du en leilighet i Aloha Hill Club, men kun har tenkt deg å benytte deg av den som feriebolig, har Aloha Hill Club en utleieservice som står for utleie når man ikke selv er der. Og det gjør at det kan være en god investering for framtiden å kjøpe en bolig i Aloha Hill Club.
”Leilighetene har en svært attraktiv pris, og ikke minst på grunn av Consierge Servicen og de øvrige fasilitetene er det er et svært bra utleiepotensiale, om man ønsker det. Prisene på leilighetene ligger rundt 50 – 60 prosent under prisene fra da markedet toppet seg i 2006-07. Med de mange fasilitetene og den høye kvaliteten har boligene et stort verdiøkningspotensiale på lengre sikt,” sier Morten Remo og forteller hvordan det foregår dersom man vil leie ut bolig sin.
”Man melder boligen inn i vår utleieservice og forteller når den er ledig. Vi sørger så for at den blir leid ut mest mulig i de periodene der eieren ikke selv ønsker å benytte leiligheten. For den servicen betaler eieren et administrasjonsgebyr, og så får eieren av leiligheten den resterende delen av beløpet. Når enten eieren eller leieren kommer, er alt klar til oppholdet,” sier Morten Remo og fortsetter: ”Det vil altså si at du som eier av en leilighet i Aloha Hill Club har svært gode muligheter for å leie ut leiligheten hvis det er det man ønsker, og hvis den bare er til eget bruk, kan man bare nyte det utrolig høye servicenivået og de vakre omgivelsene.”

 

Personlig touch
Swimmingpools, tennisbane og innendørs lekeområde til barna og en masse andre fasiliteter er det også på Aloha Hill Club. Det er der, dels fordi det hører til et femstjerners boligområde, men også fordi de tre investorene har tilført prosjektet noe som de selv liker.
”Vi kommer selv til å ha våre private leiligheter på Aloha Hill Club, så mange av de fasiliteter som er her, avspeiler i høy grad våre egne ønsker og krav til et boligprosjekt i høyeste klasse. Det betyr også at vi selv kommer til at være her en del,” sier Morten Remo.

”Aloha Hill Club er ikke bare et ”fly by night”-prosjekt der det for oss som investorer handler om å tjene raske penger. Det er også et prosjekt der forretningsforbindelser og private venner har kjøpt leiligheter og der vi dessuten allerede har et bredt internasjonalt klientell av kjøpere. Vi kommer til å hygge oss her med våre familier og barn og være sosiale sammen med de øvrige eierne av vinklubben, på tennisbanen eller ved poolside-restauranten,” forteller Morten Remo.

Morten Remo og hans medinvestorer kjøpte Aloha Hill Club-prosjektet i 2011 av banken, etter at den opprinnelige byggherren hadde gått konkurs i 2005. Den gangen var over 90 prosent av leilighetene solgt, men salget måtte gjøres om fordi boligene ikke sto klare slik som lovet. I dag tilbys leilighetene med en rabatt på inntil 50 prosent av hva de ville ha kostet da markedet var på sitt høyeste i 2006/2007, og det betyr at man virkelig kan gjøre en god handel fordi finanskrisen presser boligprisene til bunns. Men tidene er i ferd med å bli bedre.

”Etter de siste fem-seks årene svært vanskelige vilkår på det spanske boligmarkedet er det så smått tegn til stabilisering i utvalgte områder. Selv om mediene primært skriver om hvor mange hundre tusen nye boliger som står tomme i hele Spania, så er det verdt å merke seg at det i Marbella faktisk er relativt få nye boligprosjekter til salgs, og at området på grunn av dets internasjonale appell, mer følger de globale økonomiske konjunkturene enn de spanske,” sier Morten Remo.
Har du lyst til å vite mer om Aloha Hill Club, kan du besøke hjemmesiden www.alohahillclubmarbella.com der det også er kontaktinformasjon.

 

Hva er Aloha Hill Club:
Aloha Hill Club er et eksklusivt, 28.000 m2 stort boligområde med 140 leiligheter fordelt på ni boligblokker. De finnes med to eller tre soverom, samt i dupleks penthouse, og størrelsene varierer fra 90 m2 til 139 m2 (terrasser ikke medregnet) og i prisnivået 216.000 til 600.200 euro. Fellesutgifter er fra 225 euro i måneden og inkluderer medlemskap i Aloha Hill Club, som gir en rekke ytterligere fordeler. Finansieringsmulighetene er forøvrig ganske gode for skandinaviske kjøpere fordi Nykredit tilbyr ytterst attraktive vilkår.
Aloha Hill Club ligger i et rolig, naturskjønt område med få minutter til Marbellas mest berømte golfbaner, Los Naranjos, Las Brisas (har tidligere arrangert Spanish Open og verdensmesterskapet i golf) og Aloha Golf Club (vert for flere European Tour events), og havnen Puerto Banús.

Som leier eller eier i Aloha Hill Club har du blant annet adgang til:
– To swimmingpools – Den ene er oppvarmet
– Spa, sauna og fitnesscenter
– Poolbar og -restaurant
– Tennis- og padelbaner
– Golf putting green
– Innendørs lekeland
– Underjordisk parkering
– Gourmet-kjøpmann
– Wi-fi-forbindelse
– Satellitt-tv
– Og mye, mye mer

Det vil dessuten være mulighet for å leie sin egen vinkjeller.

Av Kasper Ellesøe, kasper@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.