Månedsmagasinet på Costa del Sol
The Hip Tee – Spansk suksess midt i krisen

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Street style og urban fashion er ord som i dag brukes flittig og disse kjennetegnes av citycool-personlighet innenfor moteverdenens trender. Et foretak som har dyrket dette er The Hip Tee. Hos The Hip Tee finner du design som er inspirert av akkurat storbyenes liv og røre og som passer utmerket for den urbane trenden.

Hvem er The Hip Tee?
Bak merket og foretaket som ble grunnlagt 2009, står Claudia Hernández og Claudia Fabra, to entreprenører som i hele sitt yrkesliv har vært engasjert innenfor moteindustrien. De to gode vennene ville skape et helt nytt konsept av t-skjorter på markedet. Hjemme på kjøkkenet blandet de farger av naturlige pigment hentet fra India. T-skjortene ble farget i badekaret og tørket under spansk sol. Med venners oppmuntringer tok de ideen videre til større høyder og lanserte snart sin første kolleksjon som gjorde stor suksess. Begge jobber fortsatt i foretaket som ledere og kreative designere.

Hva er stilen?
The Hip Tees design kjennetegnes sterkt av vintage – dvs. av tiden mellom 1920 og 1980-tallet. Dette gir The Hip Tee en gjennomgående retrofølelse, og fordi hvert plagg skapes i en manuell prosess, er det unikt og skiller seg ut fra mengden. The Hip Tee er nøye med å holde etisk- og miljømessig høy standard og unngår farlige prosesser i framstillingen av sine klær. Dessuten består klærne av 100 % bomull, nøye utvalgt for å få den retta følelsen av den gamle favorittskjorta.

Foruten den innenfor moteverdenen såkalte streetstyle og urban fashion-looken, er stilen hos The Hip Tee feminin og samtidig litt rebelsk, og dette skaper til sammen den unike stilen.
The Hip Tees stil passer alle, både til rolige hjemmekvelder og under jakken på kontoret, og en ting er sikkert; The Hip Tee er en spansk suksesshistorie i disse krisetider og de fortsetter å vinne terreng både i Spania og utenlands med sin stilsikre look krydret med tradisjonelle innslag.
Årets vår- og sommerkolleksjon inspireres av ren luft, varm sand, saltvann og et flott pool party, ja alt som definerer en cool sommer.

The Hip Tee hos dreven svenske på Costa del Sol
Gunnel Bergman, grunnleggeren av det populære treskomarkedet Gunnel’s Zuecos og kvinnen bak motebutikkene Gunnel’s Fashion, åpnet sin første butikk i Polígono Industrial San Pedro Alcántara. i drøyt to år har nå kunder fra hele kysten valfartet dit for å handle tresko og klær, noen utvalgte av Gunnel selv fra kolleksjoner fra kjente merker i tiden. Her finnes også den svært populære og komplette The Hip Tee-kolleksjonen – vintage T-skjorter i enkle modeller med ulike trykk som til sommeren utgjør en virkelig fargeboom. Nå toppes også tilbudene med hennes egne, nye klesmerke Gunnel’s Fashion, hvilket hun introduserte i vinter med ponchos i 100 % kashmir i et 30-talls farger og som passer alle.
Fra butikken i San Pedro skjøtter hun også, med stor suksess, salget av Gunnel’s Zuecos, både som grossist til agenter i ulike deler av verden, i Spania bl.a. El Corte Inglés, samt til privatpersoner via internettbutikken.
Som et naturlig skritt for å møte etterspørselen, har Gunnel Bergman nå økt virksomheten med ytterligere en butikk i det stadig mer populære området Aloha Gardens i Nueva Andalucía, og suksessen fortsetter.

 

Gunnel’s Fashion Aloha Gardens
Velkommen in til denne nyåpnede fasjonable butikken. Her møtes du av lyse pasteller og myk kvinnelighet. Innredningen er smakfull i hvitoljet gjenvunnet tre, noe som sammen med lyset fra de store vinduene skaper en følelse som nærmest går an å beskrive som landlig og chickt. Butikken er som en kjølende Middelhavsbris i besta franske boutique-stil, og prikken over i´en i det svært populære området Aloha Gardens, med byfølelse, et steinkast fra Puerto Banús, Spanias eget Saint Tropez.
Her kommer Gunnels romantiske side fram, og det er lett å bli inspirert og skape sin egen drømmestil. Som en ekstra nyhet, og på linje med butikkens romantiske følelse, finner du her også vakkert undertøy. Stilen er helt riktig for vårens og sommerens klestrender og passer utmerket til den varme årstidens rolige og lettvinte fester og uformelle cocktailpartyer, i tillegg til lange, late feriedager og avslapping på stranden.
Avda. del Prado 1-2 (mellom Living Room og Nellie’s), Aloha Gardens, Nueva Andalucía. Tlf.: 952 92 98 47.

 

Gunnel’s Fashion San Pedro
I beste New York-stil kommer du her rett inn i en butikk som ikke ligner noe annet du finner på kysten og som nærmest går an å beskrive som industricool. Med høyt under taket, metallamper, store speil, betonggulv og innredning i grå toner, kantet med svarte vegger, har Gunnel skapt et miljø som gir rom for shopping i beste urban chic-maner. Butikken som ligger mitt i San Pedro Alcántaras industriområde, leder tankene hen på storbyens Meat Packing District.
Det er en fornemmelse av metropol, uten stress. En betongbardisk innbyr til et avslappende glass vin eller en kopp te, mens storbyens attributter uttrykkes i omgivelsene med trendriktige klær, sko, vesker og tilbehør. Her finnes alt som trengs til den fullendte outfit´en, fra topp til tå, inspirert av storbypulsen, party på takterrassen og middagen på tomannshånd akkompagnert av millioner med blinkende lys i sommernatten.
C/ Dublin 21, Pol. Ind. San Pedro Alcántara. Tlf.: 952 78 56 02

Av Sara Laine / Foto: Sara Laine & Mugge Fischer

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet