Månedsmagasinet på Costa del Sol
Perfekt integrert spa – med store helsefordeler

Perfekt integrert spa - med store helsefordeler

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

AquaPool Spa åpnet for snart 10 år siden, og selv om deres spa-modeller ikke hører til blant de billigste, har salget gått strykende.
”Når først man har prøvet en kvalitetsspa, kan man virkelig mærke forskellen. Det handler meget om effekten af vandmassagen og komforten, men også i høj grad om design, finesser såsom integreret musikanlæg, farveskift og overdækning. Rensning af vandet og den dermed høje sundhedsgrad er også en væsentlig faktor. Mange andre spamærker er nemlig ikke udstyret med et tilstrækkeligt godt rensningssystem, hvilket betyder, at vandet sendes tilbage i spaen uden overhovedet at være rent", forklarer AquaPool Spa’s indehavere Anja og Claus Kielskov.


"Flere og flere investerer i et spabad som et supplement til deres pool, men også mange, der bor i lejlighed eller penthouse, vælger spa som alternativ til en privat pool. Spaen kan jo bruges hele året rundt, mens der i realtiteten kun er fire poolmåneder om året, medmindre man har poolopvarmning selvfølgelig", forklarer parret videre.
"Vores spa-sortiment er blevet bredere igennem årene og vi har altid omkring 18 forskellige spabade i udstillingen til priser fra 4.900 euro.
Vores testområde er meget populært, for her kan kunderne prøve sig frem, inden de tager den endelige beslutning om, hvilken model der passer til deres behov".


”Får du din daglige dosis afslapning? er et relevant spørgsmål at stille de fleste mennesker. For vi lever i en tid, som i høj grad er præget af stress og spændinger, og det er vigtigt, at vi i tide gør noget for vores velbefindende”, siger Anja Kielskov, og henviser til det helsemæssige aspekt ved spabade.
"Du får din egen hydroterapeutiske spa. Spaen har dyser, der behandler dine store muskelgrupper, løsner muskelspændinger, aktiverer din blodcirkulation og gør dig dejligt afslappet".
AquaPool Spa oplever i stigende grad, at investorer, som opkøber lejligheder til udlejning, også vælger at installere spa.
"Der er øget konkurrence på udlejning af ferielejligheder, og det gælder om at have noget ekstra blikfang, når kunderne sidder og booker ferielejligheder via internettet. Det, at der er en spa på terrassen, kan være afgørende. Vi har set interesse fra især norske investorer, som oplever, at deres lejligheder nemmere bliver udlejet, når der er spa som trækplaster. Og de kunder, som så booker lejelighederne, kommer ofte igen og igen, da spaen giver det ekstra touch, som gør ferien perfekt", forklarer Claus Kielskov.
”Vi har overlevet de sidste fire kriseår i fin stil, fordi vi simpelthen har et fantastisk produkt, og fordi vi sammen med vores leverandør, der er verdens største spaproducent, har tilpasset os markedet,” fortæller Anja, der nu med glæde kan konstatere, at AquaPool Spa er områdets eneste virksomhed, der udelukkende satser på spasalg og service.
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet