Månedsmagasinet på Costa del Sol
4 ting du bør oppleve i løpet av La Feria de Málaga

4 ting du bør oppleve i løpet av La Feria de Málaga

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Den årlige byfesten startet på onsdag. I løpet av de 10 dagene finnes det en rekke opplevelser for både store og små, og det er tatt høyde for både matelskere og kreative sjeler i programmet. Det Norske Magasinet gir deg her en oversikt over 4 ting du ikke bør gå glipp av.
 
1) Hver dag (fra lørdag 17/8 til lørdag 24/8) er det et klart for temaet magi på Calle Alcazabilla i sentrum av Málaga. Mellom kl. 12-15.30 danner brødrene Grimms historier rammen for workshops, historiefortelling, teater, dukker med mer.
 
2) Hver dag (fra fredag 16/8 til lørdag 24/28) kan de antikke, restaurerte hestevognene oppleves på festivalplassen (Real Cortijo de Torres). Det foregår mellom kl. 12-20. Den 22/8 kl. 17.30 arrangeres det en konkurranse der hestevognene er i sentrum.
 
feria de malaga2019A
 
3) Kl. 20.00 søndag kveld (25/8) starter opptoget som gjenskaper de katolske kongers inntog i Málaga, på Plaza de la Aduana, i sentrum av Málaga. Prosesjonen starter med overlevering av nøklene til byporten. Deretter går paraden gjennom følgende steder: Císter, Santa María, Molina Lario, Plaza del Obispo, Strachan, Torre de Sandoval, Bolsa, Marqués de Larios, Plaza de la Constitución, Granada, Plaza del Carbón, Plaza del Siglo, Molina Lario, Santa María, Císter, Plaza de la Aduana og slutter ved Alcazabilla (Casa-Hermandad de Estudiantes).
 
4) Byfestene er kjent i hele Spania for sin gode stemning. Derfor er Det Norske Magasinet sin siste anbefaling å virkelig føle på stemningen. Enten det er fyrverkeri, vakre tradisjonelle drakter, fargerike kjoler, flamencodans eller en tallerken med skinke av høyeste kvalitet, så bør det nytes. Prøv for eksempel den søte lokale vinen, Cartojal, som drikkes av små plastglass. Vinen inneholder to forskjellige typer Moscatel-druer, og smaken har et snev av både honning og sitron.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet