Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nyttige apps for din reise til Spania i 2018 – del 2

Nyttige apps for din reise til Spania i 2018 – del 2

I februar-utgaven av Det Norske Magasinet presenterte redaksjonen vårt første utvalg av nyttige apps for reisen til Spania, som du med fordel også kan bruke hvis du bor i Spania.
I dette magasinet er vi klar med fem nye og nyttige apps til deg!
 

Parkering

Telpark er en parkeringsapp, hvor man betaler for parkeringen med sin telefon, via sitt betalingskort. Appen sørger for at man slipper å betale med mynter ved et parkometer, og samtidig er den super enkel å bruke. Man kan også forlenge tiden på parkeringen via telefonen, så man ikke må løpe tilbake til parkometeret, og man får en advarsel når den betalte tiden holder på å løpe ut. Det er også mulig å finne ledig parkering, samt reservere parkering ved togstasjoner og lufthavner. Den kan brukes mange steder i Spania – på Costa del Sol er den foreløpig mulig å bruke i Fuengirola, Benalmádena og Málaga.
 

TheFork/ElTenedor

TheFork er en app med et bredt utvalg av restauranter i alle prisklasser, inklusiv noen av topp-restaurantene. Med over 45.000 partner-restauranter er det mulig for deg å finne nettopp den restauranten som du foretrekker i Spania. Appen er brukervennlig og det er lett å søke etter restauranter basert på typen av gastronomi. Det er mulig å se andre brukeres karakterer og kommentarer før du treffer ditt valg, og hvis du mangler inspirasjon er appen behjelpelig med forslag. Noen restauranter har kampanjetilbud og rabatter helt opp til -50% på regningen.
 

Google Maps

Google Maps er en online karttjeneste app, som gjør det mulig for deg å følge din posisjon og planlegge ruter for reiser til fots, på sykkel, i bil og med offentlig transport. Tjenesten tilbyr også satellitt-bilder i 2D og 3D, landkart og trafikkopplysninger i nåtid, så du kan unngå trafikk-køer. Det er også mulig å søke etter bestemte destinasjoner som for eksempel en restaurant. Normalt vil resultatet av søket vise ruten dit og både rating og bilder fra Tripadvisor, samt adresse, telefonnummer og nettsiden til restauranten. På denne måten hjelper Google Maps med å finne din destinasjon i Spania.
 

Maps.me

Maps.me er i motsetning til Google Maps en offline kart-tjeneste app. Den inneholder offline kart av hele verden, som du kan laste ned i appen. Utover at tjenesten tilbyr en søkefunksjon, kan du også sette inn forskjellige punkter på kartet, avhengig av det som du vil ta vare på. Det er mulig å skrive notiser og redigere farger på punktene, noe som gir deg muligheten for et mer detaljert overblikk over dine favorittsteder i Spania. Appen viser også plasseringer av tog, buss- og bensinstasjoner samt restauranter, butikker og attraksjoner.
 

Airbnb

Air Bnb er etter hvert en kjent app for mange, og den er vanskelig å komme utenom når du leter etter et opphold i Spania. Appen tilbyr utleie og bestilling av overnattingsmuligheter, heriblant både privatpersoners boliger samt hoteller og pensjonater. Utforsk og bestill unik innkvartering i Spania, enten det er en leilighet for en natt, et slott for en uke eller en villa i en måned. Filtre som type, dato og pris gjør det enkelt å bruke søkefunksjonen. En ny tjeneste som Airbnb tilbyr er at du kan delta eller skape opplevelser relatert til turisme, som for eksempel gåturer og reservasjon av bord på restauranter.
 
Har du tips til apps, som du har brukt i forbindelse med reise eller opphold i Spania, send en mail til isabella@norrbom.com, så tar vi det med i magasinet.
Av Isabella Oliver

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.