Månedsmagasinet på Costa del Sol
Innredning og innovativt design – Opplev de nye kolleksjonene hos Roche Bobois, Marbella.

Innredning og innovativt design - Opplev de nye kolleksjonene hos Roche Bobois, Marbella.

 
Roche Bobois i Marbella har noe helt spesielt over seg. Bak panoramavinduene møtes moderne og klassisk design, hvor stil og «savoir faire» er det essensielle fokuseringspunktet. De forskjellige møbelkolleksjonene hos Roche Bobois er helt unike og ofte nyskapende, som man kan forvente av en av kystens ledende forretninger innenfor moderne boliginnredning og kvalitetsmøbler.
 
Har du bruk for hjelp til innredning av ditt hjem, nye ideer, et friskt pust, litt annerledes og modig design? Eller leter du bare etter det møblementet som din eksisterende innredning mangler? Da er Roche Bobois Marbella noe for deg. Roche Bobois er ikke bare møbeldesign, man skal se – det skal røres og føles. I butikken, som kan feire 35 år i Marbella, finnes de nyeste kolleksjonene fra Roche Bobois.
 
Roche Bobois presenterer to nye kolleksjoner i året, en på våren og en på høsten, og kolleksjonene blir presentert ved to store årlige kongresser i Paris, hvor representanter fra Roche Bobois butikkene i hele verden møtes.
 
2018 byr på fylde, spennende materialer og bevegelse. Det blir brukt keramikk og marmor, træ, stål, jern og glass. Lekre stoff og lær, i design og stil. Innredningsartiklene, tepper og sidebord er alle spesielt og eksklusivt produsert og designet for Roche Bobois, hvor farger og stil på en og samme måte kombinerer, komplementerer og utfordrer innredningen av ditt hjem.
 
Det er intet som er statisk når det gjelder Roche Bobois. Design og utvikling er dagligdags i dette internasjonale firmaet, og derfor er det også viktig at Roche Bobois sitt 1200 m2 store show-rom alltid er up-to-date, så møblene, utstillingen og stemningen kan inspirere og reflektere tiden. Roche Bobois har alt, og her kan du føle det suset og den stemningen som gjør og alltid har gjort Roche Bobois til noe helt spesielt.
 
Kikk innom til Roche Bobois for inspirasjon og hjelp til din boliginnredning. Cecile Peyrard og hennes team av profesjonelle interiørarkitekter står klar til å gi råd og veiledning. Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, Tlf. 952 77 78 58. www.roche-bobois.com
 
Av Norrbom Marketing

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.