Månedsmagasinet på Costa del Sol
Benalús – boutique leiligheter på The Golden Mile for den kresne kunde

Benalús – boutique leiligheter på The Golden Mile for den kresne kunde

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
I et av de mest prestisjefylte områdene på Costa del Sol, der hvor Marbella smelter sammen med Puerto Banús, finner man dette fantastiske boligprosjektet – ved foten av The Golden Mile. Det dreier seg om Benalús, et prosjekt med 27 luksusleiligheter med alle de egenskapene som man kunne forvente av en resort. I en lukket urbanisasjon med 24 timers sikkerhet finner du spa, private og felles svømmebasseng, felles solterrasse, treningssenter og chill-out område. Leilighetene er omgitt av fantastiske tropiske hager, og befinner seg på en tomt som bare ligger noen meter fra stranden, med en fantastisk utsikt til fjellet La Concha.
De luksuriøse og moderne leilighetene er fra 170 til 785 m2, teknologisk fullt oppdatert i den siste byggestilen, og er designet for å kunne behage selv de mest kresne kundene som leter etter moderne og luksuriøse konstruksjoner. Her får du store uteområder og eksklusive fellesområder, samt en høy grad av sikkerhet og privatliv i en privilegert og strategisk urbanisasjon med kun 10 meter til stranden. Leilighetenes front har alle sjøutsikt, og nordsiden av leilighetene har utsikt mot det vakre fjellet Sierra Blanca, som omkranser Marbella.
 

Eksklusivt område


Det er 10 kilometer mellom Marbella og Puerto Banús. På denne strekningen ligger det butikker, boliger og kontorer, og området er forbundet med eksklusiv turisme. Leilighetene er med andre ord omringet av designikoner som Puente Romano, hvor mange berømte tennisstjerner hvert år spiller på grusbanene, Marbella Club som årlig huser et hav av kjendiser, og den avdøde saudi-arabiske kongen Fahds villaer, som ble bygget på 70-tallet. Det er for øvrig vanlig at den saudi-arabiske familien besøker Marbella i løpet av sommeren.
 

Enorm etterspørsel etter denne type leiligheter


”Vi opplever en boom i etterspørselen på denne type boliger i Marbella, som betegnes som boutique leiligheter, da de inkluderer all den komforten man vil ha, samt den sikkerheten man også forbinder med å bo på resort, samtidig som man har et skjermet privatliv. Hver leilighet har f.eks. sin egen private pool, og i tillegg er det selvfølgelig også et stort felles pool.
Leilighetenes orientering er øst/vest, og det er store glasspartier, slik at man har lyset fra solen står opp og helt til den går ned. Men leilighetene er også designet ut i fra et prinsipp om å aldri ”krysse blikket” – dvs. at man kan stå og kikke ut av sine vindu uten at man kan bli sett av naboene. ”Det er et stort tilbud av villaer i området, men denne type luksusleiligheter, som det er stor etterspørsel etter, er det kun ganske få av”, forteller Sergio Fernandez, leder av prosjektet.
”Denne type luksusboliger fritar eieren for en stor del av ulempen ved en vanlig leilighet i et kompleks. Du får sikkerhet, service og vedlikehold. Det er vanskelig å oppnå i en vanlig leilighet, og spesielt i en villa.”
Konstruksjonsbedriften har lagt stor vekt på at boligene er åpne og lyse, da det er dette folk som ikke har det i sitt hjemland søker etter. ”Videre har vi lagt vekt på å skape forskjellige atmosfærer inne i selve leiligheten, slik at stuen passer til én stemning, soverommet til en annen, og spisestuen til en tredje. Det er jo forskjellig hvordan vi bruker boligens rom, hvorfor rommenes innredning og atmosfære også bør være egnet til de forskjellige behovene. Dog har alle leiligheter rene, rette linjer, samt minst et master soverom med en suite bad”.
 

Luksuriøst design inne så vel som ute

”Leilighetene er designet innenfra og ut – for man ser alt for mange moderne fasader som ikke tilbyr det livet innvendig som fasaden lover,” slutter Sergio Fernandez.
 
Kontakt

 
Du kan allerede nå besøke salgskontoret, som ligger på Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe s/n N340 / KM 176. Kontakt 951 194 646 eller benalus@benalus.com for et møte.
 
 
Av Norrbom Marketing

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet