Månedsmagasinet på Costa del Sol
Friske nyheter på skjønnhetsfronten

Friske nyheter på skjønnhetsfronten

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Fordi Sothys makeup-serie som Nana Norrbom begynte å forhandle i sin klinikk for et par år siden, omgående har blitt en hit blant hennes kunder, var hun ikke i tvil da firmaet kom med en henvendelse angående det nyeste skudd på stammen; en oppstrammende ansiktsbehandling med stor effekt mot rynker.
– Jeg har nettopp kommet tilbake fra et kurs hos Sothys, og jeg er svært imponert. Først og fremst over de resultatene jeg kunne se med min egne øyne, men også over selve behandlingen som jeg fikk lov til å oppleve da kurset startet. Det var simpelthen så bra!, forteller Nana som allerede nå kan introdusere Sothys Collagene Hyaluronique Intensive Treatment for sine kunder.
– Behandlingen er en kur på tre behandlinger over tre uker kombinert med bruk av tilhørende produkter under og etter behandlingen. En slik kur tilsvarer ca. fire års foryngelse av huden og har størst effekt på tørr og rynkete hud.
Behandlingen innledes med en hudanalyse, deretter foretas mikro-peeling og behandling med forskjellige lekre serumer, masker og massasjer. Produktene, både til selve behandlingen og til hjemmebruk, fås i forskjellige styrker, alt etter rynkedybden og graden av slapphet i huden – slik at alle hudtyper kan få glede av en foryngelseskur hos Nana Norrbom. Hun forteller gjerne mer om den nye rynkebehandlingen fra Sothys på klinikken i Fuengirola.
Ring og avtal tid på tlf.: 610 71 60 48.

 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet