Månedsmagasinet på Costa del Sol

1 av 5 eiendommer til over 1 million euro ligger i Málaga

En av fem boliger til salgs for over 1 million euro i Spania ligger i Málaga-provinsen. Dette viser eiendomsportalen Idealistas liste over spanske boliger til salgs. Av de 40 076 boligene i landet med en prislapp på over 1 million… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Salg av bruktbiler stiger videre

Det har for alvor blitt populært å kjøpe bruktbiler – spesielt i Andalucía. De siste tallene fra bilforhandlerforening Ancove viser at det nå handles flere brukte biler enn nye.  ”I sommer har salget av bruktbiler steget med 9,4 prosent i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ti prosent med psykiske lidelser

Tross økte budsjetter og etableringen av en spesiell avdeling for mental helse, lider ti prosent av den andalusiske befolkningen i dag av en psykisk lidelse – oftest angst og depresjon.  I en ny rapport fra det andalusiske helsevesenet konkluderer myndighetene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Land #2 i Europa for hotellinvesteringer

Hotellinvesteringer i Europa har nådd hele €9 milliarder i det siste året. Med €1,5 milliarder i hotellinvesteringer har Spania det nest høyeste tallet etter Storbritannia, men ligger foran land som Tyskland, Frankrike og Italia. Dette er hovedkonklusjonene i rapporten The… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

300 000 forlatte kjæledyr i året

Hvert år forlates det fler enn 300 000 kjæledyr i Spania – eller over 1000 kjæledyr om dagen – og statistikken er økende fra år til år. Dette kommer frem i en offentlig erklæring fra dyreverspartiet PACMA som også opplyser… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.