Månedsmagasinet på Costa del Sol
Kan man gå fra å være syk til sunn?

Del

 • 880.000 personer lider av hofte-/rygg smerter
 • 800.000 personer lider av slitasjegikt
 • 640.000 personer lider av migrene
 • 22 % av befolkningen lider av allergi

Ja og jeg kunne fortsette!

Dette kan ikke være ønskescenariet – det er det i hvert fall ikke for oss!


Det kan være mange grunner til at du har problemer. Det kan godt være noe arvelig, som derved gir deg en ekstra minus sammenlignet med andre. En annen ting er at du absolutt kan spise deg til sykdom! Hvis du ikke greier å gi kroppen de næringsstoffene som den trenger som byggemateriale, vil det over tid oppstå en mangel som kan komme til uttrykk i skavanker – og i verste tilfelle i sykdom! Videre er det også viktig å anerkjenne din livsstil, din stressterskel og dine opplevelser. Har du levd et hardt liv med mange humper på veien, så kan det også tære ekstra på kroppen din!

Hva kan du gjøre med det?

En utmerket ide er å forebygge for overstående – her tenker vi at hvis det er en mulighet, så er det nesten dumt å ikke gjøre det. En annen ting er å ta ansvar for situasjonen og gjøre noe med det!

F.eks. er Chloes mor et veldig godt eksempel!

Siden Chloe var liten har moren hennes hatt vondt i ryggen, da hun var så uheldig å få en ryggskade da Chloe var 6 år. Hun løftet dessverre galt og fikk derved en diskprolaps og piriformissyndrom (avklemt isjias nerve).

I mange år var hun plaget av dette problemet. Det var mange ting hun ikke kunne gjøre og det påvirkede hennes livskraft, siden hun gikk rundt med daglige smerter.

Den dag i dag kan Chloe stadig bli forskrekket når moren gjør ting som hun ikke kunne gjøre tidligere i hennes liv. Hun kunne for eksempel ikke kjøre lange turer – for med en skade som hennes skal det ikke mye til før bena sovner. En annen ting kunne være noe så enkelt som å bære handleposer eller andre ting. I gamle dager var hun plaget av disse type løft i flere dager etterpå.

Alt er mulig! Det er deg som står ved roret og hvis du får den rette hjelpen – så er alt gjennomførbart!

Men hva gjorde Chloes mor?

Hun startet med å legge om kosten sin. Det er noe vi har nevnt flere ganger i tidligere artikler, siden det er et perfekt sted å starte. Hun fjernet alt usunt fra kosten og begynte i stedet på bygge opp kroppen med masser av grønnsaker, gode fettstoffer og protein.

Det største for henne var helt klart å investere i en Organix Test. Det er den mest populære testen i vår virksomhet. Den sjekker kroppens indre prosesser og forteller hvordan det ser ut og hvordan man best mulig kan bygge opp kroppen igjen.

Jo eldre vi blir, jo mer nedbryter vi kroppen – allikevel synes vi at det går litt for raskt! Og det er her ansvaret kommer inn – du bør nemlig stille deg selv spørsmålet – “Hvorfor blir det verre og verre?” “Hva kan jeg gjøre for å bremse prosessen?”

Kroppen din inneholder over 70 billioner celler og den nedbryter og skaper nye celler hver eneste dag! Hver 7. år er du et “nytt” menneske – dvs. at alle cellene dine er skiftet ut og du står som ny – men bare hvis du klarer å bygge opp kroppen i stedet for å bryte den ned.

Hvis vi igjen bruker Chloes mor som eksempel, så var løftet og ryggskaden absolutt et nedbrytende moment i hennes liv og for hennes kropp. Hun hadde ikke redskapene til å bygge opp kroppen. Derved fikk hun mer syre, i form av medisin, bearbeidet mat, korn, stress og sukker, enn basisk mat som grønnsaker og vann, inn i kroppen, som gjorde at hun ble verre og verre over tid.

Da hun så begynte å omlegge kosten og tok en Organix Test, som fortalte henne akkurat hvor hun hadde problemer, og hva hun burde gjøre for å bygge opp kroppen igjen – så skjedde det magiske ting – faktisk på virkelig kort tid!

Det krevde blod, svette og tårer fra henne – en masse gå-på-mot og styrke for å lage disse endringene, men hun hadde ingenting å miste – hun hadde smerter hver dag, og hvis det bare kunne gjøre det litt bedre, så var det verdt strevet!

I dag er hun nesten smertefri – det er fremdeles rart å si det høyt! På veldig regntunge dager kan hun merke ryggen, dvs. kanskje 1 gang i måneden. I stedet har hun mange dager hvor hun helt glemmer hennes problemer!

Organix Testen gir svar på:

 • Hvilke vitaminer og mineraler du har underskudd på og hvilke du trenger å fokusere på
 • Hvilke aminosyrer du trenger for å støtte kroppen din
 • Et bilde av ditt oksidantnivå og antioksidant selvforsyningsnivå
 • Vurdering av din avgiftnings tilstrekkelighet
 • Et bilde av b-vitaminene i kroppen din
 • Analyse av nevrotransmittere samt vurdering av sentralnervesystemets funksjon (CNS)
 • Mitokondrie vurdering av energiproduksjon via sitronsyre syklus komponenter
 • Methylering nivå status (kan du ta opp B9 og B12?)
 • Lipoic syre og CoQ10 selvforsyning
 • Spesifikke dysbiosis nivå for bakterier, sopp og gjær overvekst

Organix-testen analyserer 46 forskjellige markører, som hver enkelt gir svar på kroppens individuelle biokjemi. De mange markørene gir samlet et bredt bilde av kroppen din som helhet, så en målrettet behandling kan påbegynnes.

Organix testen sjekker for:

Fettforbrenning

Kullhydratforbrenning

Energiomsetning

B-vitaminmangel

Nevrotransmittere

Leveravgiftningsfunksjon

Antioksidantstatus

Overvekst av forråtnelsesbakterier i tarmene

Overvekst av sopp i tarmene

Testen er en enkel urinprøve, som blir analysert på et laboratorium i USA. 

Å skape balanse i kroppen kan redusere symptomer og forebygge fremtidig sykdom. Organix Testen er utviklet for å kunne gi meg dokumentasjon og redskaper til å kunne behandle deg best mulig, i tillegg til å prioritere kroppens tilstand og behandle deg som en individuell helhet.

Ønsker du å gjøre noe ekstra for din kropp, så book Friederich for en helsekonsultasjon på friederich@currame.com eller på +4527207723

På gjensyn! 🙂

Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun


Fakta:

Chloe og Friederich er holistiske behandlere som ser på deg som en helhet og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og kroppen din henger sammen! De har mer enn 20 års erfaring til sammen i behandling av hormonelle ubalanser og kroniske sykdommer. De er stiftere av currame-metoden, Health Mentor Utdannelsen og Skap naturlig (hormon)balanse.

Les mer om dem på www.currame.com, www.facebook.com/currame/ og @curra.me

Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.