Månedsmagasinet på Costa del Sol
Anni fra Annis Vital Shop feirer 30 års jubileum den 14. oktober med masse unike tilbud!

Anni fra Annis Vital Shop feirer 30 års jubileum den 14. oktober med masse unike tilbud!

På den ovenstående datoen i 1990 starter det første ubeviste babyskrittet til det som senere blir Annis Vital Shop. På kvelden den 14. oktober 1990 setter jeg for første gang bena på Gibraltar etter et studieopphold i England. Jeg blir hentet av min daværende mann som er ankommet noen dager før. Sammen drar vi til vårt midlertidige hjem, nemlig værelse 807 på Stella Polaris i Torreblanca, nå hotell Gardenia.

Min daværende mann og jeg er ansatte som helseeksperter i reisebyrået Tjæreborg, hvor vi skal dekke et bredt spekter av helsetilbud for feriegjestene. Tilbudene spenner fra danske foredragsholdere, vegetarmat, til morgen- og vanngymnastikk i innendørsbassenget, massasje og tilbud om prøve av vitaminer og mineraler. 

Senere åpner vi en liten helsekostbutikk på hotellet kalt Helseshoppen på 8 m2. Vårt selskap heter på det daværende tidspunkt Helse-& kulturcentret.

Det viser seg raskt at de mest interesserte i alle disse tilbudene er de fastboende på Costa del Sol og ved noen venners hjelp og ren pionerånd, flytter vi til en lekker stor leiet villa i Torreblanca, hvor vi fortsetter alle tilbudene fra hotellet.

Nils, min yngste sønn blir raskt med oss. Han er i dag medeier som står for den daglige drift av vår avdeling i Elviria, (Marbella) som også inkluderer en online butikk.

Etter et par spennende og fine år i den praktfulle villaen, beslutter Nils og jeg å konsentrere oss om butikkdelen av helsekostproduktene. Vi forandrer navnet til Annis Vital Shop og flytter til vår første ordentlige butikk i Los Boliches. På et tidspunkt har vi fem Annis vitalshopper gående. Det er et umenneskelig hardt arbeidspress som hviler på oss, så vi beslutter å stenge forretningene som gir minst overskudd. I dag består Annis Vital Shop av våre to forretninger i Los Boliches og Elviria,  samt vårt siste tillegg – nemlig vår online shop.

På gjensyn i Annis Vital Shop den 14. oktober enten du velger å møte oss i Los Boliches, Elviria eller online.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.