Månedsmagasinet på Costa del Sol
Lider du av bindevevssmerter, kretsløpsproblemer og appelsinhud?
Vi kan hjelpe deg med å oppnå mer velvære og nytelse i din hverdag, både i kropp og sinn!
 
Uansett hva du ønsker å oppnå i ditt liv – om det er å få bukt med eksemen din, ditt tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om å bli gravid, å få en tilstedeværelse i nuet, leve sunt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjelpe deg til å nå ditt mål!
 
I våre behandlinger gjør vi bruk av laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskudd, homøopati og mye mer.
Mange opplever appelsinhud og blodsprengninger på sine ben. Det skjer oftest med alderen, men vi møter også mange unge piker med disse problemene.
Skal vi komme appelsinhud til livs mener vi at vi må lokalisere hvor problemet stammer fra, og så gjøre noe med det. Det skal støttes så mye opp om kroppen som mulig, så vi sørger for at det i hvert fall ikke blir verre!
Kretsløpet transporterer blodet rundt i kroppen. Blodet inneholder en masse viktige næringsstoffer som skal transporteres dit hvor det skal brukes. Utover det inneholder blodet også en masse luft. Blodets oppgave er også å transportere det «brukte» ut av kroppen din igjen, ved f.eks. å sende det over til bl.a. din lever.
 
Når vi opplever appelsinhud er det betennelse som ligger innkapslet i kroppen. Det er altså gammelt avfall, som har blitt innkapslet i kroppen din.
Det viktigste du kan gjøre er å stoppe opp og justere, så du på best mulig vis støtter din kropp, så den ikke lager mer unødvendig cellulitis. Derfra kan du nemlig skape flow.
Så dine blodsprengninger på benene, dine strekkmerker, bindevevssmerter og cellulitis henger altså sammen.
Det første du skal gjøre er å eliminere alle former for avfallsstoffer du kommer i nærheten av. Kroppen din bruker enormt mye energi på å få det ut igjen, og det krever avsindig mange antioksidanter for å holde deg sterk og rask.
Så start med å se på din kost. Hvor kan du justere?
Kast alt du har av plast. Det inneholder avfallsstoffer og hormonforstyrrende stoffer som din kropp ikke har bruk for! Bytt ut dine pleieprodukter med økologiske produkter, gjerne kjøpt hos din lokale helsekostforhandler, og se om du ikke stille og rolig kan bytte ut dine matvarer til økologisk.
Allerede ved disse endringene gjør du en kjempeforskjell for deg selv, din kropp, ditt mindset og din familie!
Deretter skal vi ha fylt på med noen gode byggematerialer til din kropp – altså brennstoff. Slik at din kropp har den energien som den skal bruke til å minimere dine avfallsstoffer og gjenopprette dine blodårer.
Ofte danner du blodsprengninger fordi det ikke er nok gjennomgang i ditt kretsløp, og det mangler energi. Kroppen rekker ikke å få blodet raskt nok tilbake til hjertet, og derfor går det andre veier. En annen grunn kan være at vevet går i stykker, da du ikke har de byggematerialene (og tiden) som du skal bruke for oppbygging. En siste grunn kan være overforkalkning og belegg i dine årer. Det kan oppstå hvis du får for mye ødelagt olje, for mange raffinerte karbohydrater som korn og sukker, og dette kan forsinke ditt blodomløp.
 
Så du skal ha energi og gode næringsstoffer til din kropp for å skape balanse!
Sørg for å spise masse grønnsaker, kjøtt, fisk, frukt, nøtter og mye vann – gjerne over 2 liter. (Se våre 10 kostråd på vår hjemmeside)
Utrensning er topp viktig for å redusere dine blodsprengninger og cellulitis!
Å investere i en 3 måneders kur med ampuller http://www.currame.com/produkter/homoeopati/ er virkelig vårt beste råd, da vi her vil kunne booste ditt kretsløp, din levers utrensning og sette gang i ditt bindevev, så din kropp kan komme i gang med å bygge seg opp.
 
Man kan også spise eksempelvis kakaobønner, som inneholder masse polyfenoler, som gir bedre blodgjennomstrømning, minsker risikoen for blodpropper, hemmer luftingen av kolesterol og senker blodtrykket.
Omega-3 fra hørfrøolje, rapsolje og fisk er også godt for ditt kretsløp. Det er med på å smøre ditt indre, får avfallsstoffene ut og virker forebyggende på ditt kretsløp. Få gjerne 3 spsk. daglig av hørfrøolje og fiskeolje.

Gode ting som booster kretsløpet:

– Tørrbørstning med en tørr børste før badet beholder fokus på nuet og booster ditt kretsløp.
– Chili setter fart på utrensningen.
– Grønnsaker, gjerne de grønne som inneholder mye klorofyll. Klorofyll er det grønne pigmentet i planter, som forbrukes i planten, akkurat som hemoglobin forbrukes i kroppen – til å transportere luft til alle cellene. Hjernen og resten av kroppens vev fungerer mest optimalt i et godt luftet miljø. Klorofyll øker også antallet av røde blodlegemer, som vi liker godt. Chlorella og spirulina er også rike på klorofyll.
– Ginkgo Biloba og Ginseng som booster din metabolisme og dermed ditt kretsløp.
– Q10 som er kjent for å skape balanse i kretsløpet og reduserer kolesterol samt blodpropper.
– Ingefær som booster ditt immunforsvar og hjelper med å opprettholde en sunn kropp.
– Hamamelis i tablettform og salve fra Heel.
– Brennesle i kapsler og som te.
– Hagtorn
– Å avslutte sitt bad med en kald dusj, som booster kretsløpet.
– Arteria-Heel N dråper – gis ved åreknuter og kretsløpsproblemer.
– Spa, sauna og infrarød sauna et par ganger i måneden er også gull verdt, både for din metabolisme, utrensning og kretsløp.
 
Opplever du cellulitis, åreknuter, strekkmerker og/eller blodsprengninger, så kjøp Hamamelis og Traumeel salve fra Heel og smør et tykt lag på det området du ønsker å behandle. Rull deretter klingfilm rundt (ikke for stramt) og sov med den natten over. Traumeel trekker ut betennelsen og går inn og healer opp, hamamelis går inn og booster og hjelper ditt kretsløp.
Ønsker du å gjøre det lille ekstra for din kropp, så book Friederich til en helsekonsultasjon, som kan holdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv. friederich@currame.com eller på tlf. +4527207723
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørre ham om råd helt gratis.
 
Husk, du kan kjøpe dine kosttilskudd på currame.nordicvms.com
 
På gjensyn!
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
 
Har du spørsmål er du alltid velkommen til å skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via Instagram @curra.me
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Utdannelsesledere og Master Health Mentorer

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.