Månedsmagasinet på Costa del Sol
Effektiv energetisk lymfedrenasje for en sunn kropp og en klar hjerne

Effektiv energetisk lymfedrenasje for en sunn kropp og en klar hjerne

Hjelp din kropp med å eliminere gamle, utbrukte celler og skape plass til nye sunne og friske celler. Med BodyTalks egen, særdeles effektive lymfedrenasje, renser vi kroppen for «avfall» (f.eks. opphopede giftstoffer, medisinrester, betennelser, patogener) – og fangede følelser.
Din fysiske og mentale kropp har det med å holde fast ved det, og derfor skal den ha litt hjelp, mens du selv bare nyter den avslappende og behagelige behandlingen.
 

Lymfesystemet er avgjørende for kroppens helse

De fleste mennesker ofrer ikke deres lymfesystem en tanke, men faktisk er dets funksjon så viktig at vi ikke ville kunne overleve mer enn noen få timer uten det. Lymfesystemets nære forbindelse til immunforsvaret er en opplagt årsak til å holde det i god form.
Det beskytter nemlig kroppen mot sykdom ved å produsere lymfocytter og antistoffer, ved å forhindre sykdomsfremkallende organismer (f.eks. bakterier, virus, giftstoffer og kreftceller) i å sirkulere rundt i kroppen, holde en sunn væskebalanse (hvor næringsrik og gjennomluftet væske bringes inn i cellene og deretter ut igjen – med avfall – når den har gjort sitt arbeid) og støtte fordøyelsessystemet ved å absorbere fett og motvirke infeksjoner, og så opptar det lipider (viktige biologiske fettstoffer) fra tarmene og transporterer dem ut i blodbanene.
 
 

Manglende væskebevegelse kan føre til alt fra cellulitter til kreft

Hvis ikke vevsvæsken opptas av lymfekarene ligger den som «stille innsjøer» rundt omkring i kroppen. Det gir ødemer og hevelser i f.eks. bukhulen, ben og hender. Stillestående vann er det perfekte stedet for bakterier å vokse og formere seg.
Og det er nettopp her at BodyTalks spesielle lymfedrenasje kommer inn i bildet. For å få gjennomluftet og næringsrikt blod opptatt i kroppens vev, er det nødvendig først å drenere lymfer som er fylt med celleavfall og overflødig væske.
Hver dag er det to-tre liter væske som ikke suges tilbake i det kardiovaskulære systemet, og det er så opp til lymfesystemet å klare det. Fungerer det ikke optimalt, og væsken blir liggende i kroppens mellomrom, drukner cellene. De dør, og det gjør også personen.
 

Boost kropp og sinn med en vårrengjøring

BodyTalk med lymfedrenasje er en sikker, effektiv (energetisk) og skånsom (fysisk) BodyTalk-teknikk, som aktiverer lymfekarenes absorberingsevne, slik at kroppen dermed dreneres for overskuddsvæske. Immunforsvaret får et kjempeboost, og teknikken har stor betydning for organfunksjon, fordøyelse, hormonspeil, generelle kroppsenergier, sirkulasjonssystem, luftveissystem etc. Og, kanskje uventet, har teknikken som regel en stor betydning for klientens mentale balanse, da undertrykte følelser, aktive hukommelser og fastlåste overbevisninger ofte ligger og skvulper rundt i kroppens vevsvæsker og forstyrrer fysiologien og humøret.
 
Føler du deg oppsvulmet, vårtrøtt eller har du vanskelig for å bli kvitt forkjølelse, bronkitt eller influensa?
Har du lyst til å bli fysisk og mentalt klar til vårsesongen eller pleie deg selv med en deilig avslappende behandling som gjør deg lett, glad og energisk, så bestill en time hos BodyTalk Torreblanca.
 
Vil du bestille tid til en session eller ha mer informasjon om BodyTalk er du velkommen til å ringe meg på tel. +34 607 62 91 06, maile til helle.torreblanca@gmail.com – eller lese mer om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com.
Av Helle Espensen, autorisert BodyTalker – både mennesker og dyr er velkommen.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.