Månedsmagasinet på Costa del Sol
Membrasin – Omega-7: Styrker sarte og ømfintlige slimhinner

Membrasin - Omega-7: Styrker sarte og ømfintlige slimhinner

Ekstrakt av tindvedbær (også kalt havtornbær) har en meget lang medisinsk historie fra Kina og Russland. For 800 år siden oppdaget man tindvedbærets gode effekter ved hudproblemer, heling av sår samt forskjellige former for mage- og underlivsproblemer.
Friske slimhinner er årsaken til vårt velvære. Når slimhinnene er i form oppstår det ikke problemer som tørrhet, smerter og overfølsomhet ved berøring. For å holde seg friske har slimhinnene behov for korrekt næring i form av fettsyrer, antioksidanter, vitaminer, proteiner og karbohydrater.
 

Hva er Membrasin?

Membrasin er et kosttilskudd for tørre og sarte slimhinner som inneholder den unike omega-7 fettsyren fra tindvedbær. Omega-7 er en endogen fettsyre, som hovedsakelig finnes i hudens og slimhinnenes cellemembraner. Kroppen kan altså selv produsere omega-7. Problemet er at mengden reduseres på grunn av stigende alder, og også pga. ytre faktorer som f.eks. stress eller dårlig kosthold.
Slimhinner består av spesielle celler, som dekker kroppens luftveier, mage-/tarmkanal, urinvei samt underliv. Slimhinnenes funksjon er å beskytte disse følsomme organene fra direkte kontakt med det ytre miljø. De fungerer som en barriere på samme måte som huden gir beskyttelse til kroppens overflate.
Våre slimhinner fungerer som et filter, ettersom alle stoffene som inntas eller forlater kroppen er tvunget til å passere disse. Næring og luft slippes gjennom, mens bakterier og forurensninger holdes ute. Kroppens slimhinner spiller altså en meget viktig rolle for vårt immunforsvar og velvære. Problemer med sarte slimhinner kan forårsake magesår, soppinfeksjoner, urinveissykdommer og andre problemer med underlivet. En svekket slimhinne i nesen gjør oss mer mottakelig for influensa og forkjølelse. Sunne slimhinner får oss til å føle oss vel!
 

Hvem kan ha nytte av Membrasin?

Det kan alle som har problemer med tørre slimhinner i f.eks. øyne, luftveier eller underliv. Ikke minst de som har Sjögrens syndrom, hvor tørre slimhinner utgjør et stort problem. Andre som kan dra nytte av Membrasin er personer som har problemer med munntørrhet, f.eks. i forbindelse med bruk av medisin.
 

Hvor lenge kan man bruke Membrasin?

Membrasin kan fint inntas som et daglig kosttilskudd, uten noen tidsbegrensning, ettersom produktet tilfører kroppen fettsyrer som det konstant er behov for.
Membrasin forhandles av Vitamina i Centro Idea.
Av Vitamina

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.