Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fokus på sinnet – og forberedelse til MindScape – Del 2

Del

Vi vet at resultatet av det som vi foretar oss i livet, alt fra å lese denne artikkelen til å utarbeide en milliard-euro-forretningsplan, avhenger av hvordan vi bruker vårt sinn. Selv med den kunnskapen, og dermed anerkjennelse av sinnets betydning i livet, bruker de fleste av oss fremdeles kun en brøkdel av våre innebyggede muligheter; våre egentlige evner.
Hvorfor trasker vi gjennom livet, hjulpet frem av en enkel lommekalkulator, når vi hver og én er utstyrt med en ekstremt kraftig supercomputer som kan hjelpe oss til å oppnå så mye større suksess i alle livets aspekter?
Svaret er, at vi ikke har lært det. Det ses tydelig i våre utdannelsessystemer, og på den måten vi oppdrar våre barn. Vi neglisjerer det intuitive sinns enorme, kreative kraft.
 

Hva er MindScape

MindScape er et weekendkurs som åpner vår intuisjon, mens vi lærer teknikker for å bruke denne medfødte ressursen, og lar den berike alle aspekter av vår hverdag – som privatpersoner, så vel som på jobb og i sport.
MindScape-kurs holdes over hele verden for både offentlige grupper (i Fuengirola den 7. og 8. april) og for grupper med et særlig fokus, f.eks. terapeuter, atleter og bedriftsledere. Blant deltakerne er noen av verdens største bedrifter, som har funnet teknikkene spesielt effektive når det handler om å øke kreativ tankegang og intuisjon på ledernivå og dermed skape vekst, bedre vilkår for personalet, økt produktivitet, skape nye markeder, finne opp nye produkter, tilpasse tjenester, etc. etc.
 
La oss ta en rask titt på det mest forunderlige som vi alle sammen har. Det mest komplekse i hele Universet: Sinnet.
Vi kjenner til sammenligningen mellom hjernen og supercomputeren. Moderne vitenskap støtter denne metaforen, og tar det til og med et stort steg videre. I dag vet vi nemlig at det er hver eneste neuron (hjernecelle), som i seg selv utgjør en supercomputer. Siden vi har mer enn 10 milliarder av disse neuronene, som hver kan bearbeide omtrent 100.000 input, ja, så er mulighetene nesten uendelige.
 
Sinnet er dog langt mer enn en supercomputer. Det spiller også en avgjørende rolle for vår mentale og fysiske helse. Vi vet at sinnet påvirker kroppen, og at underbevisste tankemønstre og overbevisninger kan være avgjørende for vår helse.
 
Denne kunnskapen har ledet veien til det paradigmeskiftet som vi lever i akkurat nå. Anerkjennelsen av de spennende og helt fremragende mulighetene som stilles til vår rådighet når vi lærer å tappe inn i sinnets intuitive evner. Dette lærer du i løpet av vår MindScape-weekend i april.
 

Hva får du ut av det?

Gjennom tidene har man benyttet forskjellige teknikker, som gir sinnet muligheten for å benytte den latente kraften som setter brukeren i stand til å oppnå så mye mer i livet. Dette gjelder alle, helt fra sjamanen som kommuniserer med naturen, til entreprenøren som går inn i spesifikke mentale tilstander for å vekke kreativ tankegang og tilgang til kunnskap. Og siden kunnskap er makt har mange av disse teknikkene vært hemmeligholdte – noe som kun et privilegert fåtall har hatt adgang til.
Nå har denne kunnskapen blitt strømlinjeformet med moderne vitenskap, og er tilgjengelig for alle via MindScape.
 
En av nøklene i MindScape, og altså nøkkelen til din intuisjon, er evnen til å gå inn i alpha-tilstand. Dette er en avslappet, men meget oppmerksom «dagdrømmer-tilstand», som fører direkte til intuisjonen. Kjente genier og vitenskapsfolk som f.eks. Edison, Tesla, Einstein og Mozart hadde sine egne og ofte temmelig primitive metoder for å nå denne tilstanden, og dermed den grad av kreativitet og intuisjon som var nødvendig for å skape nye teorier, musikalske komposisjoner, oppfinnelser…
 
I dag er et MindScape weekendkurs den enkleste måten for å nå frem til disse evnene, som du kan ta med deg videre i resten av livet.
Kurset lærer deg å gå inn i tilstanden, når det måtte passe deg. MindScape åpner opp til nye horisonter – bokstavelig talt: Du vil kunne se langt «lengre» enn noensinne før, se muligheter, se sammenhenger, etc. etc.
 
Gevinstene ved MindScape er mange, og blant de mest kjente er:
Større kreativitet og balansert tenkning.
Interaktiv forbindelse til underbevisstheten.
Åpning til uendelige muligheter for selvutvikling.
Kraftfulle metoder til trening av forestillingsevnen (alt som du kan forestille deg, kan la seg gjøre), til å slappe av og stresse ned både kropp og sinn, til bekreftelse (en innebygget pendel) og til oppnåelse av målsetninger.
 
Altså er MindScape et kurs som alle kan ha glede av, i en tid hvor de teknologiske fremskrittene gjør våre sinns ressurser overflødig. MindScape er en super metode til å tappe inn i sinnets potensiale, og bruke det til å forbedre alle aspekter i livet på mange nivå.
 

Kurs-info

Meld deg på allerede nå til MindScape-kurset lørdag den 7. og søndag den 8. april 2018 (hver dag fra kl. 9 til 18) på Hotel Las Palmeras i Fuengirola.
En av de dyktigste MindScape-instruktørene i verden, Eloise Ansell, tar oss med ut på en opplevelse som for alltid vil være en viktig del av ditt liv uansett om du er selvstendig næringsdrivende, sportsutøver, kunstner, forelder, behandler, coach, musiker, student eller bare en nysgjerrig sjel som vil ha det beste ut av livet.
Kurset foregår på engelsk.
Pris ved påmelding innen 7. mars: 400 euro – deretter: 500 euro.
 
Kontakt meg for mer info om MindScape, eller bestill en BodyTalk-session, hvor vi bruker MindScape til å finne inn til det som er viktig for din kropp for å få det godt mentalt og fysisk. Det er alltid en spennende, rørende og fin opplevelse.
 
Du er velkommen til å ringe meg på tlf. +34 607 62 91 06, sende en mail til helle.torreblanca@gmail.com – eller les mer om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com
Av Helle Espensen, autorisert BodyTalker – både mennesker og dyr er velkommen.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.