Månedsmagasinet på Costa del Sol
Facts:
Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på deg som en helhet og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Tilsammen har de mer enn 20 års erfaring i behandling av hormonelle ubalanser og kroniske sykdommer. De er stiftere av currame-metoden, Health Mentor Utdannelsen og Skap naturlig (hormon)balanse.
 
Se mer til dem på www.currame.com, www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 
Det er et faktum at hver tredje person i Danmark går rundt og sliter med en eller flere langvarige sykdommer, og det er nærliggende å tro at statistikken viser det samme i Norge.
 
Det er slik her i Danmark, at:
• 880.000 personer lider av korsrygg-/rygg smerter
• 800.000 personer lider av slitasjegikt
• 640.000 personer lider av migrene
• 22 % av den danske befolkningen lider av allergi
• Ja, og jeg kunne ha fortsatt…
 
Dette kan ikke være ønskescenariet – det er det i hvert fall ikke for oss!
 
Det kan være mange grunner til at du befinner deg i en problematisk helsemessig situasjon. Det kan for eksempel være noe arvelig, som dermed gir deg et ekstra minus sammenlignet med andre. En annen ting er at du bestemt kan spise deg til sykdom. Hvis du ikke klarer å tilføre din kropp de næringsstoffene som den skal bruke som byggematerialer, ja så vil det over tid oppstå en mangel, som kan komme til uttrykk i skavanker – og i verste fall sykdom. Deretter er det også viktig å anerkjenne din livsstil, din stressterskel og dine opplevelser. Har du levd et hardt liv med mye motgang på veien, ja så vil det også tære ekstra på kroppen din.
 
Hva kan du gjøre med det?
En ting er at det er en super-god ide å forebygge mot overstående – her tenker vi at hvis det er en mulighet, så er det da nesten dumt ikke å gjøre det. En annen ting er å ta ansvar for situasjonen og gjøre noe med det!
 
F.eks. er Chloes mor en meget god case.
Helt siden Chloe var barn har hennes mor hatt vondt i ryggen, da hun var så uheldig å få en ryggskade da Chloe var 6 år. Hun løftet dessverre forkjært, og fikk derfor en skiveprolaps og piriformis-syndrom.
 
I mange år var hun plaget med dette problemet. Det var mange ting hun ikke kunne gjøre, og det innvirket i stor grad på hennes livsglede siden hun gikk rundt med smerter daglig.
 
Den dag i dag kan Chloe fremdeles bli overrasket, når hun gjør ting som hun ikke kunne gjøre tidligere i hennes liv. Hun kunne eksempelvis ikke kjøre lange turer – for med en skade som hennes skal det ikke så mye til før ens ben begynner å sove. En annen ting kunne være så enkelt som å ta et tak og bære handleposene, eller noe annet. Før var hun plaget med ettervirkninger fra disse løftene i flere dager etterpå.
 
Alt er mulig. Det er du som står ved roret, og hvis du får den rette hjelp – ja, så er alt mulig!
 
Men hva gjorde Chloes kjære mor?
Hun startet med å legge om kosten. Det er noe som vi har nevnt flere ganger i tidligere artikler, da det er et bra sted å starte. Hun fjernet altså alle sjenanser og belastninger fra kostholdet og begynte i stedet for å bygge opp sin kropp med massevis av grønnsaker, gode fettstoffer og protein.
 
Det største for henne var helt klart å investere i en Organix Test. Det er den mest populære testen i vår virksomhet. Den tester på kroppens indre prosesser og forteller hvordan det ser ut, og hvordan man best mulig kan bygge opp kroppen igjen.
 
Jo eldre vi blir, jo mer nedbryter vi kroppen – dog synes vi, at det går litt for raskt! Og det er her ansvaret kommer inn i bildet – for du skal nemlig stille deg selv dette spørsmålet – “Hvorfor blir det verre og verre?” “Hva kan jeg gjøre for å bremse prosessen?»
 
Din kropp inneholder over 70 billioner celler og den nedbryter og oppbygger celler hver eneste dag! Hvert 7. år er du et “nytt” menneske – dvs. at alle dine celler er utskiftet, og du fremstår som ny – men kun hvis du formår å bygge opp kroppen og ikke bryte den ned.
 
Hvis vi igjen bruker Chloes mor som eksempel, så var det løftet – den skaden som skjedde, bestemt et nedbrytende øyeblikk i hennes liv og for hennes kropp. Det at hun ikke hadde redskapene til å bygge opp kroppen sin og fikk mer syre i form av medisin, ferdigmat, korn, stress og sukker inn i kroppen enn hva hun gjorde av basisk, altså grønnsaker og vann, gjorde at det over tid ble verre og verre.
 
Da hun så begynte å legge om kosten sin og tok en Organix Test som fortalte henne akkurat hvor hun hadde problemer, og hva hun skulle gjøre for å bygge opp sin kropp – så skjedde det magi – faktisk på virkelig kort tid!
 
Det krevde blod, svette og tårer fra henne – en masse gå-på-mot og styrke for å gjøre disse endringene, men hun hadde ingenting å miste. Hun hadde smerter hver dag, og hvis det bare kunne bli litt bedre, så var det verdt det.
 
I dag er hun nesten smertefri. Det er nesten for godt til å være sant! På svært regnfulle dager kan hun merke ryggproblemene sine, det vil si ca. én dag i måneden, og hun har i stedet mange dager hvor hun helt glemmer sine problemer.
 
Organix Testen gir svar på:
  • Hvilke vitaminer og mineraler du har for lite av, og hvilke du må ha ekstra fokus på
  • Hvilke aminosyrer du trenger for å støtte din kropp
  • Et bilde av ditt oksidasjonsnivå og antioksidant selvforsyningsnivå
  • Vurdering av tilstrekkeligheten ved din avgiftning
  • Et bilde av B-vitaminer i din kropp
  • Analyse av nevrotransmitter samt vurdering av funksjonen i sentralnervesystemet (CNS)
  • Mitokondriell vurdering av energiproduksjon via sitronsyre syklus komponenter
  • Methylering nivå status (kan du oppta B9 og B12?)
  • Lipoic syre og CoQ10 selvforsyning
  • Spesifikke dysbiosis nivå av bakterie-, sopp- og gjær overvekst 
Organix Testen analyserer 46 forskjellige markører, som hver især gir svar på kroppens individuelle biokjemi. De mange markørene gir tilsammen et bredt bilde av din kropp som helhet, så en målrettet behandling kan påbegynnes.
 
Organix Testen tester for:
  • Fettforbrenning
  • Karbohydratforbrenning
  • Energiomsetning
  • B-vitamin mangel
  • Nevrotransmitter
  • Lever avgiftningsfunksjon
  • Antioksidant status
  • Overvekst av forråtnelsesbakterier i tarmene
  • Overvekst av sopp i tarmene
Ønsker du at høre mer, så skriv til oss på: info@currame.com.
 
Testen er en enkel urinprøve, som blir analysert på et laboratorium i USA.
 
Å skape balanse i kroppen kan redusere symptomer og forebygge fremtidig sykdom. Organix Testen er utviklet for å gi meg dokumentasjon og redskaper til å kunne behandle deg best mulig, samt prioritere kroppens tilstand og behandle deg som en individuell helhet.
 
Ønsker du å gjøre det lille ekstra for din kropp, så book Friederich til en helsekonsultasjon, som kan avholdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv på: friederich@currame.com eller på +45 27207723
 
På gjensyn!
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
———————————————————-
 
Har du spørsmål, er du alltid velkommen til å skrive til dem på: info@currame.com, via www.currame.com eller via instagram @curra.me.
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Utdannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.