Månedsmagasinet på Costa del Sol
Si farvel til rynkene på 3 minutter

Si farvel til rynkene på 3 minutter

helse-farvelRynker
Ultimate Young fra det tyske firma PM-International lanserer et banebrytende produkt som reduserer linjer, rynker og store porer i huden på under tre minutter.
 
Med Ultimate Young reduseres rynkene optisk, og huden strammes opp synlig og merkbart. Ultimate Young er et fantastisk supplement til den daglige hudpleien og tilfører huden den ekstra energien som den ofte har bruk for.
 
Serumet er utviklet med det unike NTC-transportsystemet som sørger for at alle de aktive næringsstoffene trenger helt ned i huden til alle celler.
Det er et lett serum som påføres i små doser på de stedene i ansiktet der man ønsker et glatt og oppstrammet resultat.
Etter bare tre minutter sees tydelig resultatet, og effekten varer i minst 6 ¬– 8 timer.
Serumet føles kjølig og oppfriskende øyeblikkelig ved påføringen, og hudens teint lysnes en smule. Dermed egner det seg også fint til de mørke skyggene under øynene.
 
helse-farvelRynker2
 
Ultimate Young kan brukes etter behov, og er selvfølgelig et must ved årets siste fester. Serumet er også en perfekt ”makeup-artist” å ha med i vesken, så look´en kan strammes opp i løpet av dagen på jobben, etter sport eller hvis turen går direkte ut på byen etter en dag på kontoret eller på golfbanen. Ultimate Young kan benyttes som en del av din daglige hudpleie.
 
Ultimate Young er dermatologisk testet og inneholder bla. planteekstrakter, silica, magnesium og andre svært effektfulle ingredienser.
 
Du kan sikre deg en krukke Ultimate Young før desember og julestresset for alvor setter inn – hos kosmetolog Nana Norrbom i Fuengirola. Tlf.: 610 71 60 48.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.