Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nyhed fra Sothys – Detox høst-ansiktsbehandling

Nyhed fra Sothys - Detox høst-ansiktsbehandling

Del

Hudens fysiske behov endres hele året rundt, men høsten er den tiden da hudens utseende endrer seg mest, og den kommer fort til å se grå, trett og trist ut.
Sommersolens uttørrende påvirkning sees nemlig tydelig på hudens overflate, den har vansker med å holde på fuktighet, og det er mindre klarhet og glans.
Dessuten arbeider cellene langsommere om høsten og vinteren, og de har vansker med å oppbevare D-vitamin som er så viktig for energi og fornyelse av nettopp huden.
Huden vår har vansker med å ”detoxe” seg selv effektivt fordi vi hver dag utsetter den for forskjellige nedbrytende, ytre påvirkninger (bl.a. sol, røyking, sukker og for lite søvn). På bare én dag tar huden opp 7 mill. toksiner!

Sothys nye ansiktsbehandling hjelper huden med å frigjøre noen av de mange toksinene. Behandlingen renser og gir huden liv igjen.
De aktive ingrediensene i behandlingen er bl.a. eple, brombær, magnesium, kobber, zink og kalsium.

Huden vil under behandlingsforløpet (på en time) bli grundig renset, peelet, iltet og massert for bedre opptak av de aktive og detoxende ingrediensene i serum og maske.
Som supplement til behandlingen anbefales det å bruke Sothys nye CURA OXI MINERAL serum hjemme i ca. en måned.

For ytterligere informasjon og timebestilling, kontakt vennligst Nana Norrbom på tlf.: 610 716 048.

Av Nanna Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.