Månedsmagasinet på Costa del Sol
OPC Bark – Bark fra furu

OPC Bark – Bark fra furu er gunstig for helsen på flere måter. Det aktive stoffet i OPC Bark-kapsler er oligometriske proanthocyanidiner (herav navnet OPC) som også finnes i vindruekjerneekstrakt. Det er stadig flere vitenskapelige undersøkelser som bekrefter at OPC bark-kapsler er en kraftig antioksidant og har betennelseshemmende egenskaper. Undersøkelser viser dessuten at ekstraktet særlig har en helsefremmende virkning på kretsløpet.
Stress, luftforurensing, tobakksrøyking og kjemikalier kan øke kroppens produksjon av frie radikaler som har en aldringseffekt på kroppen. OPC Bark-kapsler har den fordelen at de virker bra sammen med andre viktige næringsstoffer, og OPC Bark-kapsler har en positiv virkning på hjertet og dets kamre.
Proanthocyanidiner hører til gruppen av bioflavonider, og kan hjelpe til med å hindre vener og andre blodkar i å lekke. OPC Bark-kapsler styrker veggene i blodkarene og kan derfor nedsette den farten for hvordan diabetisk retinopati utvikler seg – det vil si forhindre den gradvise nedbrytningen av øyets netthinne. Personer med åreforkalkning (opphopning av fettsyrer i arteriene), diabetes og andre lidelser som øker risikoen for å skade de små blodkarene i øynene, er mer utsatt for alvorlige synsproblemer som følge av skadede blodkar.

Dette kan OPC Bark-kapslene gjøre:
– Forbedrer hudens elastisitet ved å øke kollagenets evne til å reparere seg selv
– Beskytter eksisterende kollagen som er lagret i bindevevet, og fremmer produksjonen av kollagenprotein i karveggene, øker styrken og elastisiteten i blodkarene ved å beskytte hele kretsløpet mot sprengninger, lekkasjer og degenerative prosesser
– Lindrer de funksjonelle problemene ved åreknuter
– Hjelper til med å hindre kapillærblødninger
– Senker LDL-kolesterolet og reduserer dermed risikoen for hjerte-/karproblemer
– Reduserer tendensen til diabetisk betinget retinopati
– Forbedrer fleksibiliteten i de røde blodkarenes membraner
– Motvirker væskeansamlinger (ødemer) og betennelsesprosesser
– Fjerner frie radikaler

OPC Bark-kapsler kan kjøpes i Vitamina i Centro Idea.

Av Vitamina, Centro Idea

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.